Bucureşti: EXCLUSIV Mafiotul Băhăian locuia în chirie la un pictor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Temutul interlop originar din Constanţa trăia de patru luni în locuinţa din Bucureşti a pictorului Vlad Nancă. Apartamentul unde stătea cu chirie Băhăian este situat într-un bloc din centrul Capitalei, vizavi de secţia de sculptură a Facultăţii de Arhitectură.

Citiţi şi: Mafiot-şef prins la Bucureşti

Criminalul din scara blocului avea probleme cu şcoala

Regizorul-morţii i-a ţepuit şi pe actorii

Jucătorii Gloriei Buzău, bulversaţi după ce au auzit că patronul lor este un mafiot periculos

Vecinii nu ştiau până în urmă cu câteva zile că aveau în scară unul dintre cei mai crunţi mafioţi din ultimii ani. În blocul de şase etaje de pe calea Griviţei locuiesc,în general bătrâni. Majoritatea dintre ei sunt foşti oameni de cultură: la etajul 1 stă un profesor, iar la etajul al 3-lea, vizavi de apartamentul închiriat de mafiot, locuieşte un alt pictor.

Majoritatea vecinilor nu-l cunoşteau pe mafiot, printre puţinii care auziseră de el fiind vicepreşedinta asociaţiei de locatari. „Din câte ştiu locuia singur. M-a contactat o dată telefonic pentru că avea probleme cu gazele şi i-am zis să sune direct la Distrigaz. Ştiam cine este de când cu scandalul din anii 90", a spus vicepreşedintele asociaţiei, Iuliana Şaptelei.

Mafiotul şef prins la Bucureşti îşi căuta nevastă pe internet

„Sunt încă şocată"

Chiar lângă apartamentul unde, până în urmă cu câteva zile, stătea Sergiu Băhăian, locuieşte doamna Silvia, una dintre cele mai vechi locatare de pe scară. Aceasta a rămas înmărmurită aseară, când a aflat de la poliţişti că la un metru de uşa ei îşi făcea veacul un interlop. „Nu mi-a venit să cred, sunt încă şocată. L-am văzut la televizor, dar figura nu-mi pare cunoscută", a spus femeia. Ea a adăugat că, din câte a văzut, în apartament stăteau doi bărbaţi: unul tânăr, brunet şi înalt, iar celălat avea în jur de 50 de ani.

Apartamentul aparţine pictorului Vlad Nancă, care este şi preşedintele asociaţiei de locatari. Acesta l-a dat spre închiriere lui Sergiu Băhăian în urmă cu mai bine de patru luni. Din spusele vecinilor, pictorul s-ar fi mutat la părinţii lui după ce s-a despărţit de soţie, în august 2009. Contactat telefonic de reporterii „Adevărul de seară", Vlad Nancă nu a vrut să declare nimic.

Reţeta Băhăian: formezi escroci, apoi îi ucizi

Domiciliu fals


Deşi locuia pe calea Griviţei, Sergiu Băhăian avea trecută în buletin o altă adresă, unde nu a stat niciodată. Administratorul scării B din blocul de pe Bulevardul Kogălniceanu, nr 35, acolo unde Băhăian era trecut în acte, confirmă acest lucru. „La această adresă n-a locuit niciodată niciun Băhăian. Eu sunt administrator de peste zece ani şi cunosc bine familia care a locuit înainte acolo. Au vândut de ceva timp apartamentul unei femei, iar aceasta îl închiriază în regim hotelier. Domnul care a locuit acolo înainte se plângea mereu că ajung în cutia lui de scrisori zeci de citaţii şi chemări în judecată pe numele Sergiu Băhăian. Nu-mi explic cum de şi-a trecut adresa asta în buletin din moment ce n-a stat niciodată aici", a declarat Mihai Ştefan, administratorul blocului.

CITIŢI ŞI:

UPDATE: Jaf armat la Galaţi la o filială Bancpost-Totul a durat doar două minute

Constanţa: Victimele lui Sergiu Băhăian au sfârşit tragic

Clanul mafiot al lui Băhăian a lovit şi la Galaţi!

EXCLUSIV Povestea timişoreanului care a ajuns ÎNGROPAT DE VIU după ce s-a cuplat la afacerea lui Sergiu Băhăianu

Hunedoreanul numit în 2004 administrator la una din firmele lui Băhăian trăia până în 2003 din ajutor social-UPDATE

Un hunedorean, posibilă victimă a locotenenţilor mafiotului Sergiu Băhăianu

CITEŞTE DESPRE CEL MAI ORIBIL ASASINAT DIN ULTIMII ZECE ANI DIN VESTUL ŢĂRII

Executat în stil mafiot pentru ţigări şi ciocolată

Cele mai sinistre şi ciudate crime din Banat

Profesorul de care s-a îndrăgostit eleva sinucigaşă este internat la Clinica de Psihiatrie

Eleva sinucigaşă şi-a declarat iubirea pentru profesorul de matematică în jurnalul secret

EXCLUSIV Povestea patronului fantomă din Timişoara, care a fost îngropat de viu, la comandă, după ce a dat ţepe de 700.000 de euro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite