Bucureşti: Criminalul din scara blocului avea probleme cu şcoala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevul de clasa a VIII-a care l-a lovit mortal pe un bătrân într-o scară de bloc din sectorul 6 avea probleme mari şi cu şcoala. Colegii lui Adrian spun că băiatul adunase corigenţe de-a lungul anilor şi că avea nota scăzută la purtare, deşi era un băiat isteţ.

CITIŢI CUM L-A UCIS ADRIAN PE BĂTRÂN

Adrian, elevul de clasa a opta care i-a dat un pumn mortal unui bătrân în vârstă de 61 de ani din cartierul Militari, în urmă cu o săptămână, avea probleme mari de disciplină. El a venit la Şcoala nr. 71 „Iovan Ducici" din sectorul 2 în clasa a V-a, iar colegii săi spun că acesta era o adevărată problemă pentru toată lumea.

Mulţi chiar s-au plâns de el şi de faptele pe care le făcea. Tânărul se apucase de fumat în clasa a VI-a şi chiulea foarte mult de la şcoală.Colegii săi de clasă au spus că a avut nota scăzută la purtare aproape în fiecare an şi că părea că are o problemă cu toată lumea care nu-l lăsa să-şi vadă de distracţiile lui.

Tot aceştia spun că Adrian avea probleme de concentrare atunci când participa la orele de curs pe la şcoală. El a adunat corigenţe de-a lungul anilor de şcoală generală, dar şi foarte multe absenţe.
Adrian avea şi un hobby mai puţin obişnuit pentru un tânăr în vârstă de 14 ani. El iubea să facă graffti, fiind cunoscut în comunitatea graferilor din Capitală cu porecla de „Rekon".


„Este viaţa mea în joc"
Adrian a fost de acord să vorbească cu reporterii „Adevărul de Seară" despre ce s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, dar nu a vrut să dea foarte multe detalii. El a negat faptul că ar fi fost sub influenţa drogurilor în momentul în care s-a petrecut incidentul, spunând că fumau ţigări obişnuite în scara de bloc.

El a mai spus că nu îi pasă ce părere au ziarele despre fapta lui. „Este viaţa mea în joc, este viitorul meu. Pentru voi este doar un mod de a vă câştiga existenţa. Important este ca poliţia să fi înţeles ce s-a întâmplat în scară", a subliniat băiatul.
El conştientizează faptul că gestul pe care l-a comis este o mare greşeală şi regretă ce s-a întâmplat. „Nu vă doresc să aflaţi prin ce trec", a mai spus Adrian.

Nu mai merge la şcoală
Din momentul în care s-a petrecut incidentul, băiatul nu a mai fost la şcoală.
Părinţii tânărului au fost contactaţi de ziariştii „Adevărul de Seară", dar au spus că sunt distruşi şi că nu pot vorbi în momentul de faţă.

Adrian este supus, zilele acestea, unor teste psihologice la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML). Dacă se demonstrează că a avut discernământ, fapta lui ar putea fi încadrată ca lovitură cauzatoare de moarte şi ar putea primi o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între doi ani şi jumătate şi şapte ani şi jumătate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite