Jucătorii Gloriei Buzău, bulversaţi după ce au auzit că patronul lor este un mafiot periculos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băhăian, în tribunele stadionului Gloria
Băhăian, în tribunele stadionului Gloria

Implicarea lui Sergiu Băhăian în acţionariatul clubului Gloria Buzău este confirmată de către directorul sportiv al acestuia, Dan Tulpan.

Oficialii Gloria Buzău confirmă: echipa a ajuns pe mâinile lui Sergiu Băhăian, chiar dacă pachetul majoritar a fost cesionat unei firme de apartament, TK Invest SRL, din Mediaş, patronată de Edward Mărculescu, locotenentul liderului mafiot.

Directorul sportiv al clubului din Crâng, Dan Tulpan, spune că a dedus că Băhăian este în spatele afacerii, pentru că l-a văzut implicându-se persoanal, chiar dacă nu de multe ori, în activitatea clubului. „În vară, când tranzacţia era deja efectuată, eram în concediu şi la meciul amical pe care l-am disputat la Urziceni l-am cunoscut personal pe Sergiu Băhăian. El, în acte, practic nu este trecut, e doar o firmă în spatele căreia ar fi el. Ştiu însă că s-a prezentat la adunarea majoritară a acţionarilor, unde am fost şi eu prezent. L-am văzut de patru ori şi nu poţi să îţi dai seama cum este. Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. De fapt noi aveam semnale că este un escroc, din ce spunea presa, dar nu ne venea să credem”, ne-a declarat Dan Tulpan, directorul sportiv al Gloriei.

Vestea despre adevărata faţă a celui pe mâna căruia intraseră i-a bulversat pe toţi angajaţii clubului din Crâng. „Puteam fi şi noi în pericol, cine ştie. Nu văd cum puteam fi noi implicaţi în astfel de escrocherii dar nu se ştie. Jucătorii sunt şi ei bulversaţi. De fapt pe ei i-a privit mai puţin fiindcă nu au avut decât un singur contact cu el, când a venit să le dea 2000 de euro ca să îi împartă”, ne-a spus Dan Tulpan.

Teoretic, Băhăian este încă patronul Gloriei, chiar dacă a dispărut de mult din peisaj. Asta, deoarece contractul de cesionare a pachetului majoritar de acţiuni este încă în vigoare, până în luna mai, când se activează clauza de reziliere.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite