Bucureşti: Mafiotul-şef prins la Bucureşti îşi căuta nevastă pe Internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sergiu Băhăian, liderul grupării acuzată că a ucis cu cruzime patru oameni, îngropându-i de vii în ciment sau aruncându-i în Dunăre, încerca să-şi creeze o imagine de om paşnic pe internet.

NU RATA: „Regizorul morţii” i-a ţepuit şi pe actori

Sergiu Băhăian regiza şi crime şi piese de teatru

Mafiotul şef, prins la Bucureşti

Mafiotul-şef prins la Bucureşti îşi căuta nevastă pe Internet

Era un membru activ al reţelei de socializare Facebook, unde reuşise să adune peste 1.600 de prieteni. Tania Budi, Mihai Trăistariu, Anda Adam sau chiar senatoarea Anca Boagiu sunt doar câteva dintre personalităţile publice care apar pe lista lui de prieteni virtuali. Necăsătorit, bărbatul în vârstă de 47 de ani, avea conturi şi pe site-urile matrimoniale.

Pe www.elmaz.ro, Băhăian se caracteriza drept „simpatic, destul de interesant, iubitor şi sigur aş dărui mult celei care m-ar iubi”.

A fost patronul Gloriei Buzău

În 2009, după ce Gloria Buzău a retrogradat, a fost preluată de Sergiu Băhăian, în numele unei firme de lacuri şi vopseluri din Mediaş, judeţul Sibiu, care avea capital social de 200 de lei.

S-a ferit tot timpul să îşi lege numele de Gloria Buzău, chiar dacă a apărut la câteva meciuri ale echipei. Potrivit actualilor conducători ai clubului din Buzău, Băhăian a investit 1,5 miliarde lei vechi în echipa de fotbal. Aceleaşi surse din cadrul clubului susţin că era foarte bun prieten cu Nicu Gheară şi tot Buzăul îl cunoştea ca având reputaţie de mare mafiot.

CITEŞTE DESPRE CEL MAI ORIBIL ASASINAT DIN ULTIMII ZECE ANI DIN VESTUL ŢĂRII

Cele mai sinistre şi ciudate crime din Banat

EXCLUSIV Povestea timişoreanului care a ajuns ÎNGROPAT DE VIU după ce s-a cuplat la afacerea lui Sergiu Băhăianu

EXCLUSIV: Una dintre victimele execuţilor în stil mafiot era un boschetar,  făcut director de firmă peste noapte şi apoi ucis cu sadismâ

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite