Dosarul-roman al studenţilor criminali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Bejan (20 de ani) şi Sergiu Florea (20 de ani)
Carmen Bejan (20 de ani) şi Sergiu Florea (20 de ani)

Carmen Bejan şi Sergiu Florea, uniţi prin iubire şi crimă, au uitat de sentimente în faţa procurorilor. Ei s-au acuzat reciproc de uciderea lui Trifu Schroth şi au descris amănunţit filmul crimei. Cei doi studenţi şi-au jurat dragoste veşnică în timp ce tranşau cadavrul lui Trifu Schroth, se arată în dosarul crimei de la Medicină.

NU RATA: Mafiotul şef, prins la Bucureşti

UPDATE, MARŢI 29 DECEMBRIE 2009:
Verdictul psihologilor: studentul ucigaş de la Medicină e mai inteligent decât iubita sa


Pentru a vedea o galerie foto cu declaraţiile studenţilor de la Medicină CLICK AICI

Povestea de iubire dintre cei doi tineri a început în luna martie a acestui an. Carmen era cunoscută printre colege ca o fată liniştită. Sergiu, un băiat cu succes la colegele de facultate, dar care s-a liniştit după ce a cunoscut-o pe Carmen.

Povestea lor de dragoste a evoluat, dar nimeni nu bănuia ce se ascunde în spatele unei fericiri aparente. Astfel, Carmen le-a declarat procurorilor că, deşi Sergiu i-a cerut să se prostitueze în repetate rânduri, ea a stat alături de el: „Cum îl iubeam foarte mult, nu m-am despărţit de el. (a fost primul bărbat din viaţa mea)".

Spovedania măcelarului de la Medicină: „Amândoi l-am tranşat pe Trifu, dar eu am tăiat mai mult”

Şi-au distrus viaţa pentru 500 de euro

De-a lungul anchetei, Sergiu Florea a dat cinci declaraţii în faţa procurorilor, în timp ce iubita sa, Carmen Bejan, a explicat de patru ori magistraţilor cum s-a petrecut crima. Iubiţii se acuză reciproc de uciderea lui Trifu Schroth (65 de ani).

Studenţii ucigaşi admit însă că şi-au distrus viaţa după ce au căzut de acord ca tânăra să se vândă pentru sex. „Carmen l-a sunat pe Trifu cerându-i să aducă şi banii, 500 de euro, pentru a-şi plăti examenele şi pentru unele corecţii corporale. Eu am fost de acord că ei să facă sex, pentru că o iubeam şi ştiam că are nevoie de bani", a declarat Sergiu Florea.

Mister nou în crima de la Medicină: cămătarul care a violat-o pe studenta ucigaşă

„I-am spus să-mi arate banii"

Pe de altă parte, tânăra îşi contrazice iubitul şi spune că el a obligat-o să se prostitueze. „L-am întâlnit pe Trifu cu zece zile înainte de crimă, pe stradă, lângă Catedrala Mitropolitană. El mi-a spus că vrea să ne întâlnim. I-am spus lui Sergiu, care îmi cerea să întreţin relaţii sexuale pe bani cu Trifu şi să-i dau lui banii. Sergiu mi-a mai cerut să fac sex pe bani, dar am rămas cu el pentru că îl iubesc", a povestit Carmen.

Ambii studenţi recunosc că l-au sunat pe Trifu, care a fost invitat la cămin. Carmen l-a condus în cameră, pentru sex, timp în care Sergiu a rămas pe holul căminului. „Trifu era pe spate, eu eram dezbrăcată, în genunchi, peste el. El mi-a cerut să îi fac sex oral, eu tot aduceam vorba de bani. Trifu mă trăgea de cap. I-am spus să îmi arate banii, că după aceea o să fac tot ce îmi cere. Apoi am ţipat după ajutor", povesteşte studenta ucigaşă.

Ea spune că Sergiu a năvălit în cameră: „I-a dat un pumn în cap, l-a lovit cu pumnii şi picioarele, apoi a luat un cuţit mare care era pe dulap şi l-a înfipt de mai multe ori în pieptul lui Trifu".

Sergiu o acuză de crimă pe iubita sa. „Eu l-am lovit când am intrat în cameră, însă Carmen a luat cuţitul şi i l-a înfipt în piept de trei sau patru ori. Lovindu-l, a spus calmă că i-a ţintit inima şi că i-a frânt-o", a spus tânărul despre iubita sa.

Câteva pagini mai departe, dosarul dezvăluie o nouă variantă a crimei. „Prima oară când am băgat cuţitul în Trifu nu a ţâşnit sângele, doar la a doua şi a treia lovitură, dar el oricum nu mai mişca", a spus Carmen Bejan.

Studenţii măcelari de la Medicină şi-au ademenit victima de 11 ori la telefon. Trifu dădea doar bipuri

„O iubeam foarte mult"

După ce au ascuns cadavrul în dulapul din camera căminului, studenţii au fost la cumpărturi la Kaufland. Au luat saci de plastic şi un geamantan şi au căzut de acord să-l tranşeze pe Trifu Schroth. Studentul mărturiseşte: „Pentru că o iubeam foarte mult i-am şi spus, când îl tranşam pe Trifu, că acest cadavru nu va sta în calea noastră. Din cauza capului, nu se închidea geamantanul, iar Carmen a luat cuţitul şi i-a tăiat capul, în timp ce eu îl împingeam".

Carmen spune că a fost şantajată sentimental de Sergiu ca să participe la tranşare. „Sergiu mi-a zis că dacă nu îl ajut se va sinucide. Doar Sergiu a tăiat picioarele victimei, în timp ce mi-a cerut să ţin mâna pe el, pe Sergiu, ca să simt ce simte şi el. Deoarece nu încăpea în geamantan, Sergiu i-a tăiat capul", a povestit Carmen.

Studenta ucigaşă de la Medicină l-a sfidat pe judecător şi a refuzat să vorbească la proces

S-au regăsit în cătuşe

Cei doi s-au despărţit din cauza portarului de la cămin care a văzut urmele de sânge şi i-a luat la întrebări. Au fugit disperaţi fără telefoanele mobile şi s-au căutat unul pe altul toată noaptea prin parcurile şi străzile Timişoarei.

Sergiu Florea povesteşte în declaraţia de la dosarul crimei episodul în care şi-a dezmierdat iubita pentru ultima dată, în septembrie: „Eu şi Carmen ne aflam la cinci metri distanţă de poliţişti, cu cătuşe amândoi. Eu i-am spus că o iubesc, că sunt alături de ea, că vom trăi împreună".

Carmen povesteşte şi ea: „Sergiu a venit lângă mine, m-a pupat, m-a ţinut în braţe, am plâns şi am vorbit destul de mult. Mi-a promis că ne vom putea căsători, că mă iubeşte, că vom face facultatea din închisoare, că vom putea sta împreună 48 de ore dacă ne căsătorim, că vom putea avea şi un copil dacă iau crima asupra mea. Mi-a spus că amândoi o să luăm aceeaşi pedeapsă şi să nu-l implic pe el în prostituţie", a mai povestit Carmen Bejan.

Filmul crimei din căminul de la Medicină

- 24 Iulie - Trifu Schroth, judecător în staborul ţigănesc, îi propune lui Carmen să facă sex în schimbul a 500 de euro.

- 31 iulie - cei doi se întâlnesc în camera 50 a căminului 1-2 a Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara. În timpul nopţii, după crimă, studenţii tranşează cadavrul.

- 1 august - La ora 5.00, portarul căminului observă urme de sânge şi anunţă poliţia. Carmen se predă singură, iar Sergiu este găsit în apartamentul fetei, încercând să se sinucidă.

- Tinerii sunt judecaţi pentru omor şi profanare de mormite şi riscă 20 de ani de închisoare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite