Bucureşti „Regizorul morţii” i-a ţepuit şi pe actori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De altfel, printre ultimele victime deja celebrelor sale ţepe se află şi câţiva actori Escrocul care a păcălit mii de oameni la mijlocul anilor ’90, iar acum este bănuit că ar fi regizat patru dintre cele mai oribile crime comise în ultimii ani în România, se învârtea, de aproape un an, printre oameni de cultură.

Cu toate acestea, n-a reuşit să scape de vechile sale metehne.

Ultima sa ţeapă datează din noiembrie 2009.

Anul trecut, Băhăian şi-a deschis o firmă de impresariat artistic, Excessive Art Management şi reuşise să adune o echipă de artişti tineri, cu care a pregătit, în octombrie şi noiembrie 2009, un spectacol de teatru, fotografie şi design vestimentar, numit „De amorul artei”.

Foştii colaboratori spun că, pentru a-i atrage în proiect, Băhăian i-ar fi minţit că la spectacol ar participa celebrul regizor Dan Puric.

„Nu ştiam de Băhăian înainte de acest proiect, nu era cunoscut în lumea artistică. Ne-a spus că a terminat regie de teatru în urmă cu 20 de ani şi că vrea să revină la această pasiune”, a declarat Sabrina Iaschevici, unul dintre actorii cu care a colaborat.

Evenimentul urma să aibă loc pe 18 noiembrie.

Spectacolul, anulat în ultima clipă

După săptămâni întregi de repetiţii şi mediatizare, spectacolul s-a anulat în ultima clipă, întrucât regizorul/producătorul Băhăian n-a plătit nici artiştii, nici celalte firme implicate în proiectul cultural.

Printre victimele ţepelor sale se numără şi cunoscutul actor Silviu Biriş.

„Spectacolul nu s-a mai ţinut, ne-a tras la toţi cei implicaţi ţeapă. Am înţeles că ar fi încercat să plătească şi cu un CEC fals. A dispărut chiar în seara spectacolului! A sunat a doua zi, mi-a promis că mă va plăti, dar de-atunci nu a mai dat niciun semn”, a explicat Silviu Biriş.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite