Un timişorean a fost îngropat de viu după ce a aderat la clanul Băhăianu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aici a fost îngropat de viu timişoreanul Petre Captalan
Aici a fost îngropat de viu timişoreanul Petre Captalan

Poliţiştii bănuiau, încă de la finele anului 2008, că timişoreanul Petrică Captalan a fost omorât. Vecinii victimei au fost interogaţi succesiv, iar casele lor au fost percheziţionate. Timişoreanul a fost omorât cu brutalitate, peste cadavrul său fiind montată o placă de beton groasă de un metru.

CITEŞTE DETALII DESPRE CRIMELE COMISE ÎN VEST DE CLANUL LUI BĂHĂIANU:

Hunedoreanul numit în 2004 administrator la una din firmele lui Băhăian trăia până în 2003 din ajutor social-UPDATE

Un hunedorean, posibilă victimă a locotenenţilor mafiotului Sergiu Băhăianu

CITEŞTE DESPRE CEL MAI ORIBIL ASASINAT DIN ULTIMII ZECE ANI DIN VESTUL ŢĂRII

Executat în stil mafiot pentru ţigări şi ciocolată

Cele mai sinistre şi ciudate crime din Banat

Citiţi şi:

Criminalul din scara blocului avea probleme cu şcoala

Profesorul de care s-a îndrăgostit eleva sinucigaşă este internat la Clinica de Psihiatrie

Eleva sinucigaşă şi-a declarat iubirea pentru profesorul de matematică în jurnalul secret

Constanța: Îşi îngropau victimele de vii şi le acopereau cu beton

Un timişorean a picat în plasa grupării de crimă organizată "Băhaianu", despre care autorităţile susţin că a provocat pagube de un milion de euro, respectiv că şi-a ucis toţi colaboratorii.  Încă din octombrie 2008, oamenii legii aveau informaţii că dispariţia lui Petrică Captalan nu a fost una întâmplătoare.

Un amărăştean devenit manager

Fără nicio sursă de venit, trăind pe stradă, timişoreanul a fost racolat de membrii grupării infracţionale şi i-au fost promişi bani grei pentru o activitate aparent simplă. Bărbatul a fost numit admistrator al unei companii care nu desfăşura nicio activitate în judeţul Timiş. Pentru al putea desemna administrator, membrii clanului i-au creat acte false timişoreanului. În registrele statului, Petrică Captalan apare cu domiciliul pe strada Timocului. În realitate, nimeni nu a auzit de el, iar în apartamentul din acte, de mai bine de trei ani locuieşte altă familie.

Timişoreanul e mort din 2008

În octombrie 2008 au venit nişte poliţişti peste noi. Ne-au spus că sunt de la Crimă Organizată şi că au mandate de percheziţie. Ne-au întrebat dacă am auzit de domnul ăsta, Captalan. Familia noastră stă de trei ani aici, iar înainte au stat nişte prieteni de familie. În ultimii zece ani, apartamentul a fost vândut de cel puţin zece ori. Poliţiştii mi-au spus că bărbatul e de negăcit, că se bănuieşte că ar fi participat la o fraudă de 700.000 de euro şi că cineva l-ar fi omorâţ", a spus Eugenia Dragomir, de 28 de ani, cea care locuieşte acum în apartamentul care în acte e a lui Petrică Captalan.

Poliţiştii susţin că în calitate de administrator, Petrică Captalan cumpăra obiecte, însă când venea vorba de plata mărfii, vânzătorii se alegeau cu cecuri false. Din motive necunoscute până la această oră, bărbatul a fost ucis cu brutalitate de capii clanului. Drogat, Petrică Captalan a fost îngropat de viu, peste trupul lui fiind turnat un strat gros de beton.

Poliţiştii timişoreni nu ştiu nimic

Cu toate că din octombrie 2008 bărbatul a fost căutat de poliţiştii constănţeni, la Inspectoratul de Poliţie Timiş nimeni nu a auzit de acest fapt. "Din informaţiie mele, nu avem nicio persoană care a fost anunţată drept dispărută şi care să poarte acest nume. Nici instituţiile cu care colaborăm nu ne-au anunţat de nimic pe această temă", a declarat Marinela Apostolache, purtătoarea de cuvânt a IPJ Timiş.

NU RATA DETALII DESPRE CRIMELE CLANULUI COMISE LA CONSTANŢA ŞI ANCHETA DE LA BUCUREŞTI

 „Regizorul morţii” i-a ţepuit şi pe actori

Sergiu Băhăian regiza şi crime şi piese de teatru

Mafiotul şef, prins la Bucureşti

Mafiotul-şef prins la Bucureşti îşi căuta nevastă pe Internet


MAI CITIŢI ŞI:

Clanul mafiot al lui Băhăian a lovit şi la Galaţi!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite