Un hunedorean, posibilă victimă a locotenenţilor mafiotului Sergiu Băhăianu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membrii clanului Băhăianu au fost arestaţi
Membrii clanului Băhăianu au fost arestaţi

Hunedoreanul István Kertész din Vulcan este unul din administratorii "de paie" folosiţi de clanul lui Sergiu Băhăianu în afacerile sale murdare. Pentru că hunedoreanul a dispărut pur şi simplu fără ca cineva să-i reclame lipsa el ar putea fi o nouă victimă a mafioţilor

CITEŞTE ŞI:

Escrocherii marca Băhăianu în Hunedoara: Boschetari racolaţi la credite cu acte false

EXCLUSIV Povestea timişoreanului care a ajuns ÎNGROPAT DE VIU după ce s-a cuplat la afacerea lui Sergiu Băhăianu

EXCLUSIV: Una dintre victimele execuţilor în stil mafiot era un boschetar,  făcut director de firmă peste noapte şi apoi ucis cu sadism

Hunedoreanul numit în 2004 administrator la una din firmele lui Băhăianu a trăit până în 2003 din ajutorul social al Primăriei Vulcan

Hunedoreanul István Kertész din Vulcan este unul din personajele care au legătură cu afacerile  clanului mafiot condus de Sergiu Băhăian (patronul FC Gloria Buzău) şi locotenenţii lui, Valentin Şlepag şi Adrian Grigoraş. Aceştia sunt cercetaţi în prezent  pentru devalizarea a zeci de firme şi asasinarea patronilor  acestora.


Rolul lui István Kertész începe în aprilie 2004 când devine administratorul “de paie” al companiei Dezmembrări Impex SRL din Galaţi.  Sereleul în cauză  a fost condus până în 23 aprilie 2004 de Valentin Şlepag, unul din locotenenţii lui Sergiu Băhăianu, care a întocmit acte comerciale în numele firmei şi după numirea lui István Kertész ca administrator .


Potrivit informaţiilor făcute publice de comisarii Gărzii Financiare Galaţi, “Dezmembrări Impex” SRL a fost folosită pentru o evaziune financiară de 92 de miliarde de lei vechi. Nimeni nu ştie însă ce s-a întâmplat cu István Kertész din Vulcan.
Din primele informaţii furnizate de ofiţerul de presă al IPJ Hunedoara, Adriana Voina, a reieşit că numitul István Kertész nu figurează în baza de date a Inspectoratului General al Poliţiei Române ca persoană dispărută sau urmărită. Hunedoreanul pur şi simplu s-a evaporat fără ca nimeni să reclame dispariţia sa.


Coroborată cu informaţiile furnizate de poliţişti din care reiese că oamenii lui Sergiu Băhăian îşi racolau victimele din rândul persoanelor singure, cu o situaţie materială precară, chiar din rândul boschetarilor, este posibil ca István Kertész să fi fost o astfel de persoană şi să fi avut destinul nefericit al victimelor clanului Băhăianu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite