EXCLUSIV Povestea patronului fantomă din Timişoara, care a fost îngropat de viu, la comandă, după ce a dat ţepe de 700.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoreanul a dispărut fără urmă după ce poliţiştii au început să cerceteze înşelăciunile firmei la care el era patron doar în acte. Asasinatul la comandă a fost executat de trupa interlopului bucureştean Sergiu Băhăian, care a avut afaceri în Constanţa. Timişoreanul era orfan şi nu avea nici proprietăţi, nici domiciliu. Interlopii l-au ajutat pe Captalan să-şi facă buletin pe o adresă fictivă, unde stătea altcineva

În baza cărţii de identitate noi, interlopii au deschis o firmă la Constanţa, iar în acte timişoreanul sărac-lipit era patron şi semna documentele ca primarul. Interlopii au cumpărat prin intermediu firmei  obiecte de la zeci de firme, în schimbul cărora s-au dat cecuri false. Poliţia a intrat pe fir, iar interlopii l-au ucis şi l-au îngropat în ciment pe Captalan, ca să şteargă urmele înşelăciunilor la care timişoreanul a fost martor şi figurant în acelaşi timp.

Un timişorean a fost ÎNGROPAT DE VIU după ce s-a cuplat la afacerea lui Sergiu Băhăianu

Hunedoreanul numit în 2004 administrator la una din firmele lui Băhăian trăia până în 2003 din ajutor social-UPDATE

Un hunedorean, posibilă victimă a locotenenţilor mafiotului Sergiu Băhăianu

CITEŞTE DESPRE CEL MAI ORIBIL ASASINAT DIN ULTIMII ZECE ANI DIN VESTUL ŢĂRII

La comanda lui Sergiu Băhăianu (foto) a fost îngropat de viu timişoreanul

Sergiu Buhăianu(foto), ucigaşul timişoreanului Petre Captalan

Boschetar cu firmă

Petrică Captalan, s-a născut în Timişoara, dar părinţii l-au abandonat. El a fost crescut până la 18 ani la Casa de Copii din Deta, alături de fratele lui. Victima nu a avut nicio ocupaţie, iar unul dintre colaboratorii lui Sergiu Băhăianu l-a cooptat în afacere în 2004. Surse din rândul anchetatorilor susţin că timişoreanului i s-a propus să devină în acte patronul unei firme ca după un an să primească o locuinţă.

Avea domiciliu fictiv în casa unei învăţătoare
Timişoreanul a trebuit să îşi facă rost de o gazdă, pentru a-şi face buletin, iar interlopii au reuşit să-i facă domiciliu în Timişoara Timocului, nr 11, apartamentul 1b. Acolo locuieşte de câţiva ani o învăţătoare, Eugenia Dragomir, de 29 de ani, care în 2008 s-a trezit cu mascaţii la uşă, iar casa i-a fost percheziţionată. „Îl căutau pe Petrică Captalan. Eu nu am auzit de el. Poliţiştii au percheziţionat apartamentul meu şi au făcut interogatoriu cu vecinii", a povestit învăţătoarea.

Vecinii spun că nu l-au văzut pe bărbat, cu toate că acesta apare cu adresa din buletin la ei în curte

Foto: Oamenii au aceiaşi adresă în buletin ca Petre Captalan, doar că nu au auzit de el decât de la poliţişti

Patron fantomă ucis de interlopi
Potrivit documentelor anchetatorilor, Petrică Captalan a plecat  în 2005 la firma Tansrom Prest SRL în Constanţa, care are ca obiect de prestări servici. Poliţiştii bănuiesc că interlopii lui Băhăian au deschis firma, la care timişoreanul figura în acte administrator şi asociat unic. Firma a ajuns de la unul la 11 angajaţi şi până în 2007 a tras ţepe de peste 700.000 de lei. Poliţiştii au intrat pe fir când mai mulţi patroni au reclamat că au primit cecuri false de la firma Tansrom Prest şi au început să-l caute pe timişorean. Ei l-au descoperit îngropat în ciment, în curtea unei case din Constanţa.

Orfelinatul în care a crescut Petre Captalan este acum la un pas de prăbuşire

Foto: Orfelinatul în care a crescut Petre Captalan este la un pas de prăbuşire

Ce a cumpărat Petre Captalan pentru interlopi

Potrivit poliţiştilot din Constanţa, prin SC Transrom Prest SRL, interlopii şi-au cumpărat o volă în valoare de 100.000 de euro, mai multe autoturisme de lux marca Fiat, respectiv alcool în valoare de câteva miliarde de lei vechi. Pentru toate acestea, Petre Captalan a eliberat file cec false.

Ultimul domiciliu din acte a lui Petre Captalan este pe strada Timocului din Timişoara. Vecinii nu l-au văzut niciodată

Foto: Conform actelor lui Petre Captalan, aceasta este casa în care ar fi locuit până să fie racolat

CITEŞTE DESPRE CEL MAI ORIBIL ASASINAT DIN ULTIMII ZECE ANI DIN VESTUL ŢĂRII

Executat în stil mafiot pentru ţigări şi ciocolată

Cele mai sinistre şi ciudate crime din Banat

UPDATE: Jaf armat la Galaţi la o filială Bancpost-Totul a durat doar două minute

EXCLUSIV/Clanul mafiot al lui Băhăian a lovit şi la Galaţi!

Constanța: Îşi îngropau victimele de vii şi le acopereau cu beton UPDATE

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite