România se află sub nămeţi. Starea drumurilor, judeţ cu judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ninsoarea a paralizat mai mult de jumătate din România, iar meteorologii au emis o nouă avertizare cod portocaliu pentru Bucureşti şi 17 judeţe din estul şi sudul ţării, unde vântul va depăşi la rafală 90 de kilometri pe oră, în timp ce alte 14 judeţe rămân sub atenţionarea cod galben de ninsori şi viscol, până joi seara.

Nămeţi, trenuri anulate sau blocate, trafic îngreunat şi blocaje pe foarte multe drumuri ale ţării, acesta este tabloul României de miercuri.

UPDATE 16.46 Circulaţia întreruptă pe cinci drumuri naţionale, trafic îngreunat pe A1 şi A2

Circulaţia este întreruptă pe cinci drumuri naţionale iar traficul este îngreunat pe autostrăzile A1 şi A2 şi pe mai multe drumuri naţionale din cauza zăpezii şi a viscolului, informează, miercuri, Centrul Infotrafic, care recomandă conducătorilor auto să nu plece la drum dacă nu e absolut necesar.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe mai multe drumuri naţionale şi pe autostrăzile A1 şi A2 traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă, autotrenurile înaintând mai greu, mai ales pe segmentele de drum cu declivitate mare.

Până la ora 16.00, circulaţia era întreruptă din cauza zăpezii şi a viscolului pe următoarele drumuri naţionale: DN2 (E85) pe tronsoanele Urziceni - Buzău (în zona Mihăileşti - Căldăruşanca) şi Voluntari - Urziceni, DN1D Urziceni - Albeşti-Paleologu, DN22 Râmnicu Sărat - Brăila, DN2C Costeşti - Slobozia, DN23 Focşani - Galaţi, între Focşani şi Boţârlău, DN23A Focşani - Ciorăşti, între Gologanu şi Bordeasa, DN23B Măicăneşti - Ciorăşti, între Salcia şi Codreşti.

Vă prezentăm situaţia pe drumurile din principalele judeţe ale ţării:

SIBIU Toate drumurile naționale din Sibiu sunt deschise traficului. Se circulă greu pe DN7C

Singurul drum ce este acoperit de zăpadă cu un strat de 2-3 centimetri este DN7C, între intersecția cu DN1 în zona Cârțișoara și Bâlea Cascadă. Și în această zonă se poate circula în condiții de iarnă și cu mașini echipate corespunzător. Vezi aici detalii!

ALBA Circulaţie îngreunată de zăpadă pe drumurile naţionale şi judeţene

Angajaţii societăţii de drumuri judeţene au reuşit să deblocheze drumul afectat de avalanşe în Apuseni. Vezi aici detalii!

BISTRIŢA Circulaţia în Pasul Tihuţa afectată grav de un viscol puternic

Pe Drumul Naţional 17 în Pasul Tihuţa, la intrarea în judeţul Suceava circulaţia se desfăşoară înn condiţii de iarnă, viscolul este foarte puternic. Citeşte mai multe aici

BOTOŞANI Autorităţile avertizează asupra riscului de a porni la drum

BUCUREŞTI A început coşmarul alb: circulaţia între Universitate şi Calea Victoriei este blocată din cauza zăpezii. Mai multe linii de RATB sunt paralizate

În acest moment se circulă bine, in condiţii de iarnă, pe toate arterele principale din Bucureşti, a anunţat Primăria Capitalei. Vezi aici detalii!

Braşov. Drumuri acoperite cu zăpadă. Camioanele au interzis pe drumurile din Harghita

CLUJ Atenţie, şoferi! În judeţul Cluj se circulă în condiţii de iarnă

Circulaţia rutieră pe drumurile naţionale din judeţul Cluj a fost îngreunată, miercuri dimineaţă, de ninsoare. 13 utilaje acţionează pe drumurile judeţene. Vezi aici detalii!

CARAŞ-SEVERIN Peste 60 de utilaje acţionează pe drumurile din judeţ

Potrivit celor care fac parte din comendamentul de iarnă, în aceste momente se intervine în zona Muntelui Semenic, cea a telescaunului, dar şi în Clisura Dunării.

GALAŢI Pe mai multe drumuri din judeţ se circulă cu dificultate.

Reprezentanţii societăţii care se ocupă de deszăpezirea drumurilor judeţene spun că greul de-abia de acum începe, dacă ninsoarea va continua pe tot parcursul zilei. Vezi detalii aici.

GIURGIU În Giurgiu, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă

Un grup de pompieri giurgiuveni, care îşi are locul de muncă în comuna Roata de Jos, a rămas, în cursul dimineţii, blocat pentru câteva zeci de minute în zona comunei Schitu. Vezi aici detalii!

IAŞI Ninsoare şi viscol pe drumurile din Iaşi. Două Tiruri s-au răsturnat în şanţ FOTOGALERII

Chiar dacă drumarii au scos toate utilajele la stradă, şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie şi să adapteze viteza la condiţiile de drum. Până la ora 10.00, niciun sector de drum nu a fost închis, iar circulaţia nu a fost restricţionată. Vezi aici detalii!

PLOIEŞTI  În Prahova a nins... cu probleme

Prima ninsoare serioasă, din această iarnă, a creat o serie de probleme și în Prahova, mai ales participanților la trafic. Din cauza numărului mare de mașini, dar și a ninsorii viscolite, utilajele de la deszăpezire acționează cu greutate pe ici-colo. Vezi aici detalii!

SUCEAVA FOTO Suceava e acoperită de zăpadă. Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile

Zeci de utilaje circulă pe drumurile din județ și împrăștie material antiderapant. Drumurile sunt umede și cu porțiuni de zăpadă frământată. Pe Aeroportul Salcea nu au fost în această dimineață probleme. Vezi aici detalii!

TULCEA Cum se circulă astăzi pe drumurile din judeţ

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale informează tulcenii că pe drumurile naţionale din judeţ se circulă în condiţii de iarnă, iar din cauza ceţii vizibilitatea este redusă sub 200 de metri, iar vântul bate cu 15-20 de kilometri la oră. Vezi aici detalii!

TURNU-SEVERIN: Cod portocaliu de viscol puternic pentru Mehedinţi

Până mâine seară este valabilă o avertizare de viscol, vântul va depăşi la rafală viteze de 80-90 km/h determinând diminuarea severă a vizibilităţii (sub 50 m). Citeşte mai multe aici

VASLUI Se circulă cu greutate pe toate drumurile din judeţ

Drumarii afirmă că situaţia este sub control, iar la această oră niciun drum nu este blocat.  Vezi aici detalii!

VÂLCEA O convenţie cu salariaţi de pe platforma chimică a rămas înzăpezită pe dealurile de la Pescena

Pe toate Drumurile Naţionale din Vâlcea se circulă bine, doar pe drumurile judeţene zăpada frământată şi mijloacele reduse de intervenţie îngreunează circulaţia. Vezi aici detalii!

VRANCEA intră sub cod portocaliu de viscol şi zăpadă. Deocamdată nu sunt drumuri blocate în judeţ

Singurul drum pe care se circulă cu greutate este E85, în zona Dumbrăveni, unde s-a format un strat de gheaţă. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, azi dimineaţă, o atenţionare meteo Cod portocaliu de viscol puternic pentru 17 judeţe, printre care şi Vrancea. Vezi aici detalii!

TELEORMAN Se circulă în condiţii de iarnă în tot judeţul Teleorman

În județul Teleorman se circulă în condiţii de iarnă. Din păcate circulaţia se va înrăutăţii orele următoare şi asta pentru că meteorologii au emis o nouă avertizare, de această dată de cod portocaliu de viscol şi ninsoare. Din fericire nici un drum nu este blocat.

BAIA MARE Polei şi zăpadă pe drumurile din Maramureş

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă pe toate sectoarele publice de drumuri publice din judeţ. Zăpadă frământată depusă pe carosabil şi care măsoară până la 1 centimetru, întâlnesc conducătorii autovehiculelor care se deplasează pe DN18, în Pasul Prislop.  Vezi aici detalii!

NEAMŢ: Zăpada a pus stăpânire pe toate drumurile din județ

Pe teritoriul judeţului nu sunt drumuri naţionale sau judeţene blocate, chiar dacă pe toate drumurile se circulă în condiţii de iarnă. Vezi aici detalii 

CĂLĂRAŞI Urgie peste Bărăgan: cod portocaliu de vânt şi viscol. Deocamdată, se circulă normal

Codul galben de ninsori abundente şi viscol s-a transformat, peste noapte, în cod portocaliu, valabil până pe 26 ianuarie, ora 18.00. Pe Autostrada Soarelui, pe porţiunea de drum cuprinsă între kilometrul 9 şi 64, există un strat de zăpadă frământată şi mocirliţă în strat de 2 centimetri. Aici au fost puse în funcţiune patru utilaje. Nici un drum nu este blocat din cauza condiţiilor meteorologice. Vezi aici detalii !

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite