Intrarea din Transilvania în Suceava se face prin viscol puternic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe Drumul Naţional 17 în Pasul Tihuţa, la intrarea în judeţul Suceava circulaţia se desfăşoară înn condiţii de iarnă, viscolul este foarte puternic.

După o zi destul de liniştită în care ninsorile s-au oprit în pasul Tihuţa, marţi noaptea a început din nou să ningă şi să viscolească foarte puternic. Şedului Districtului de Drumuri şi Poduri Tiha Bârgăului, Vasiel Curtean spune că vântul bate cu peste 50 de kilometri pe oră ceea ce face intervenţia lor foarte dificilă. „Avem 11 utilaje care lucrează în permanenţă şi împrăştie material antiderapant pe drum pentru a asigura o circulaţie în condiţii cât mai bune", declară Curtean.

Din cauza viscolului foarte puternic care bate în vârf, mai multe locuinţe au rămas în toiul nopţii fără curent electric şi abia în jurul orei 10.00, echipele de intervenţie ale SC Electrica, au arezolvat problemele din zonă.

Deşi judeşul Bistriţa-Năsăud u este prins de codul galben emis de meteorologi, drumarii stau în gardă deoarece între kilometri 107 şi 116 vântul este foarte puternic şi nu dă semne că s-ar calma în următoarea perioadă.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite