Circulaţie îngreunată de zăpadă pe drumurile din Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe majoritatea drumurilor naţionale şi judeţene din Alba se circulă în condiţii de iarnă. Angajaţii societăţilor care administrează drumurile au ieşit cu utilajele pentru a degaja carosabilul. Miercuri dimineaţa ningea în aproape tot judeţul Alba.

Pentru întreţinerea carosabilului în condiţii de siguranţă s-a acţionat peste noapte cu 18 de utilaje care au răspândit 152 tone de material antiderapant pe drumurile naţionale. Porţiunile de drum pe care şoferii ar putea să întâmpine dificultăţi sunt DN 67C km 79 – 118 Şugag şi DN 74 km 50 - 90 Zlatna, cu zăpadă de la 0-2 cm iar pe DN 75, la Sălciua, stratul de zăpada măsoară până la 1 cm.

Societatea DPL Alba acţionează în continuare pe DJ 750 între Gârda de Sus şi Gheţari unde o avalanşă care a antrenat material lemnos şi pietriş a blocat unele porţiuni de carosabil. Drumarii au reuşit să deblocheze circulaţia. Pe drumurile jdueţene a fost împrăştiată cantitatea de 139 metri cubi de material antiderapant.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculul echipat pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite