Mai multe drumuri blocate total în Prahova, pentru deszăpezire UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ninsoare serioasă, din această iarnă, a creat o serie de probleme și în Prahova, mai ales participanților la trafic.

ORA 22.30

La această oră, mai multe drumuri din Prahova sau care intersectează judeţul sunt blocate total.

Astfel, DN1 D, Albeşti - Urziceni, este blocat total, iar şoferii sunt opriţi cu filtre de poliţişti la Albeşti.

DN 1 A este blocat la Crevedia, Dâmboviţa, filtru în Cartier Vest Ploieşti.

DN 1, blocat la Tâncăbeşti, Ilfov, filtru de poliţişti la Bărcăneşti.

DN 72, blocat la Stoeneşti, filtru la Parc Industrial Ploieşti.

Se acţionează în continuare pentru deblocare şi curăţarea carosabilului.

ORA 19.15

Circulaţia este întreruptă din cauza zăpezii şi a viscolului pe DN1 D, Albeşti Paleologu - Urziceni.

ORA 18.00

Traficul pe DN1 este restrictionat, la Potigrafu, din cauza unui copac căzut peste un microbuz. Nu sunt victime.

ORA 15.32

Aproximativ 28.000 de consumatori din 31 de localităţi din judeţul Prahova nu beneficiază de energie electrică, miercuri după-amiază, din cauza avariilor provocate de viscol, iar mai multe drumuri din judeţ sunt blocate ca urmare a căderilor masive de zăpadă, conform Mediafax.

Printre localităţile afectate se numără: Bărcăneşti, Pucheni, Balta Doamnei, Şirna, Tăriceni, Cocorăştii Colţ, Târgşoru Vechi, Ciorani.

Conform sursei citate, 15 echipe de intervenţie se află pe teren pentru remedierea avariilor, însă activitatea acestora este îngreunată de viscol, mai ales că în unele zone accesul maşinilor este imposibil, iar muncitorii trebuie să se deplaseze pe jos.

ORA 13.02

Pe drumul județean 100H (Mizil - Amaru) se circulă cu dificultate din cauza intervenției utilajelor de deszăpezire

ORA 12.50

Pe DN 1D, arteră care face legătura între județele Prahova și Ialomița, traficul este blocat pentru intervenția utilajelor de deszăpezire. Reprezentanții Secției de Drumuri Naționale și cei ai Poliției Rutiere le recomandă șoferilor utilizarea rutelor ocolitoare, în următoarele ore.

Și drumurile județene 100C (Fulga - Sălciile) și 102D (Baba Ana - Boldești Grădiștea) sunt închise momentan pentru deszăpezire.

ORA 10.38

Prima ninsoare serioasă, din această iarnă, a creat o serie de probleme și în Prahova, mai ales participanților la trafic.

Fie că vorbim de drumurile din interiorul localităților, fie de arterele naționale care tranzitează județul, circulația se desfășoară cu dificultate.

Din cauza numărului mare de mașini, dar și a ninsorii viscolite, utilajele de la deszăpezire acționează cu greutate pe ici-colo. Conform reprezentanților de la Secția de Drumuri Naționale (SDN), filiala Prahova, s-a intervenit toată noaptea pentru curățarea carosabilului și a fost împrăștiat material antiderapant.

Pentru porţiunile de drum naţional care străbat judeţul sunt pregătite 32 de utilaje de deszăpezire, după cum ne-a informat Valerian Manta, şeful SDN Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite