Se circulă în condiţii de iarnă în tot judeţul Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În județul Teleorman se circulă în condiţii de iarnă. Din păcate circulaţia se va înrăutăţii orele următoare şi asta pentru că meteorologii au emis o nouă avertizare, de această dată de cod portocaliu de viscol şi ninsoare, valabilă pentru Teleorman şi alte 17 judeţe din sudul şi sud-estul ţării. Noua avertizare este valabilă până mâine seară la ora 18.00.

În Teleorman ninge neîntrerupt de câteva ore. Pe drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă, pe un carosabil umed, parțial acoperit cu zăpadă, dar din fericire deocamdată nu sunt drumuri blocate.

Potrivit şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Teleorman, Alexandru Popa utilajele de deszăpezire sunt pe teren, dar munca acestora este îngreunată de viscolul care spulberă zăpada.

"În acest moment se circula în condiţii de iarnă pe toate drumurile din judeţul nostru. Maşinile au împrăştiat material antiderapant pe toate drumurile, dar degeaba pentru că viscolul aşterne din nou zăpada pe carosabil după trecerea utilajelor. Vom continua să acţionăm pentru a menţine cât de cât circulaţia”, ne-a declarat Alexandru Popa, directorul ISDN Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite