Zăpada a pus stăpânire pe drumurile din Neamț. Vezi aici sectoarele unde se acționează pentru deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe teritoriul judeţului nu sunt drumuri naţionale sau judeţene blocate, dar pe toate drumurile se circulă în condiţii de iarnă. Până acum nu s-au semnalat probleme la rețelele electrice acoperite de ninsoarea căzută în noaptea de marți spre miercuri.

Pe drumurile naţionale circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă, partea carosabilă este acoperită cu un strat de zăpadă frământată, de 1 - 2 cm grosime, tratată cu material antiderapant.

„Secţia Drumuri Naţionale Piatra Neamţ a acţionat cu 22 de utilaje specifice pentru deszăpezire şi împrăştiere de material antiderapant. În intervalul orar 00.00 - 06.30 s-au consumat 230 tone de material antiderapant", spun reprezentanții secției Drumuri Naționale, secția Piatra Neamț.

În jurul orei 8.00 mai erau în acţiune 13 utilaje pe următoare sectoare de drum  naţional:

DN 15D Piatra Neamţ - Bahna,

DN 15 Piatra Neamţ - Costişa,

DN 15 C Piatra Neamţ - Tg. Neamţ - Taşca,

DN 15 B Poiana Largului - Tg. Neamţ - Timişeşti,

DN 15 Bradu -Poiana Largului - Bicaz,

DN 15 E Bălţăteşti - Văratic,

DN 15 F Săcăluşeşti - Agapia.

Pe drumurile județene din jurul municipiului Piatra Neamţ stratul de zăpadă măsoară 10 -15 cm și se acţionează cu două auto-lame şi cu un răspânditor pentru material antiderapant, pe şapte drumuri judeţene.

„În zona Tg. Neamţ stratul de zăpadă măsoară 10-15 cm şi se acţionează cu două auto-lame pe şase drumuri judeţene, iar în zona Bicaz stratul de zăpadă măsoară 2 -5 cm şi se acţionează o auto-lamă şi cu două tractoare, pentru împrăştierea de material antiderapant  pe două drumuri judeţene", se arată în informarea transmisă de societatea DRUPO către Prefectură.

În zona Roman stratul de zăpadă măsoară 2  cm şi se acţionează o două auto-lamă şi un tractor pe şapte drumuri judeţene.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite