FOTO UPDATE Suceava e acoperită de zăpadă. Vezi aici cum se circulă pe drumurile din județ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe toate drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă deoarece ninge abundent din această noapte. Zăpada are circa cinci centimetri.

Update ora 17.15 La Ilișești, pe DN 17, drumarii au uitat să mai intervină. Drept urmare blocajele, derapajele și circulația îngreunată au fost la ordinea zilei.

image

Vezi aici foto de la Ilișești

Update ora 15.00 Circulația în județ se desfășoară din ce în ce mai greu. Zăpada se depune constant, iar drumarii abia mai fac față. E 85, de la ieșire din Suceava spre Siret, este acoprit cu zăpadă frământată, mașinile circulând cu cel mult 50 km/ora.

Codul galben de ninsoare şi viscol a intrat în vigoare la ora 2.00. De atunci, toate utilajele de deszăpezire patrulează pe drumurile naţionale şi judeţene. Se circulă greu pe toate drumurile din județ deoarece drumarii nu mai reuseșc să facă față zăpezii care cade necontenit.

Zeci de utilaje circulă pe drumurile din județ și împrăștie material antiderapant. Drumurile sunt umede și cu porțiuni de zăpadă frământată. Pe Aeroportul Salcea nu au fost în această dimineață probleme.

image

Vezi aici foto cu drumurile din Rădăuți

Codul galben de ninsoare se menţine până mâine la ora 18.00. Alte 29 de judeţe sunt sub această avertizare, în cazul a 14 dintre ele codul galben fiind transformat în cod portocaliu. Potrivit reprezentanților ISU Suceava, intensificările de vânt vor ajunge până la 70 km/oră.

Șoferii sunt sfătuiți să nu plece la drum fără căuciucuri de iarnă, lanțuri, nisip și o lopată. Şoferii pot să afle starea drumurilor din Moldova, urmărind imaginile transmise live de camerele video montate în Moldova.

Accesează linkul pentru a vizualiza imaginile

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite