EXCLUSIVITATE ADEVĂRUL Şerban Huidu a ieşit din comă. Primul martor ocular şi primele imagini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prietenii lui Huidu, la spitalul din Austria
Prietenii lui Huidu, la spitalul din Austria

Reporterii Adevărul de Seară au stat de vorbă cu cel care schia cu Huidu în momentul accidentului. Adrian a povestit reporterilor Adevărul de Seară Timişoara, la spitalul unde e internat "cârcotaşul", cum a avut loc accidentul. Urmăreşte aici detalii noi despre cum evoluează starea lui Şerban Huidu.

UPDATE 10.50: Huidu şi Găinuşă ar putea petrece Revelionul la spital, în Austria

Huidu se simte mai bine şi apropiaţii lui sunt optimişti însă este foarte puţin probabil ca el să poată fi mutat. Rudele şi prietenii "cârcotaşului" vor petrece cel mai probabil Revelionul în Austria, alături de Huidu. Asta numai dacă medicii austrieci vor face o excepţie de la regimul struct de ordine impus în spital. Citeşte aici detalii!

ASTĂZI, ORA 09.00: EXCLUSIV Huidu ar putea să fie mutat astăzi din terapie Intensivă, a spus Mihai Găinuşă reporterilor Adevărul de Seară din Austria

Mihai Găinuşă a declarat pentru reporterii Adevărul de Seară Timişoara, care sunt în Austria, că speră ca astăzi Şerban Huidu să fie mutat de la Terapie Intensivă.

Deşi a găsit puterea să facă şi haz de situaţia gravă în care a ajuns Huidu, Găinuşă era vizibil afectat de cele întâmplate. Şerban Huidu este internat la secţia de Terapie Internsivă a Spitalul Universitar din Innsbruck, unde medicii l-au dezintubat în jurul orei 18.45.  Aici au ajuns mai mulţi prieteni, printre care şi colegul său de platou, Mihai Găinuşă. „Am găsit cu greu bilet de avion. Am venit cu escală la Viena, nu am avut altă soluţie. Au vrut să vină şi Dezbrăcatu şi alţi doi colegi, dar ei nu au mai găsit bilet", a declarat Găinuşă (foto jos).
Citeşte aici de spune Găinuţă despre medicul lui Huidu.

IERI, ORA 21.30: EXCLUSIV Mihai Găinuşă spune că medicul lui Huidu a refuzat şpaga românească

IERI, ORA 20.40:
Reporterii Adevărul de Seară au stat de vorbă cu cel care schia cu Huidu în momentul accidentului

Mihai Gainusa

Adrian (foto jos), un prieten al lui Huidu, se afla lângă acesta când s-a produs accidentul. Adrian a povestit reporterilor Adevărul de Seară Timişoara, la spitalul unde e internat "cârcotaşul", cum a avut loc accidentul. Iniţial acesta a crezut că Huidu nu a păţit nimic, însă, când s-a apropiat de el a observat că acesta este inconştient şi îi curge sânge din nas. „Am sunat imediat după ajutoare. Medicii au ajuns foarte repede, în cinci-zece minute, dar elicopterul nu a putut să aterizeze acolo. A durat o jumătatea de oră până să fie luat", a mai declarat Adrian.

Aflaţi astăzi ce alte detalii despre accident a oferit prietenul lui Huidu, în ediţia tipărită a ziarului



Ziar rulat
Andrei, prietenul lui Huidu

IERI, ORA 19.10: Martor ocular al accidentului: "Cred că a încercat să evite nişte copii de pe pârtie"

Reporterii Adevărul de Seară Timişoara au identificat un român care a asistat la accidentul lui Huidu. Este vorba de un medic psihiatru care este cu familia la schi.

Martorul ocular, care spus că numele lui este Cătălin (foto sus), a povestit că accidentul lui Şerban Huidu a avut loc pe pârtia de la Patsch, care se află la o distanţă de zece kilometri de Innsbruck. Vedeta de la Prima TV a ales să schieze pe una din cele mai dificile pârtii din zonă.

E nasoala pârtia asta. Anul trecut mi-am luxat umărul, iar acum am avut iara probleme cu o căzătură şi m-am şi rătăcit. Există două zone, una Olimpică şi una de familie. Dar şi acesta din urmă este periculoasă", a mai spus Cătălin.  

Poliţia austriacă din Tirol: „Şerban Huidu s-a împiedicat în zona cunoscută cu numele Gorapa udă”


click pe poză pentru galerie foto

Staţiunea unde s-a accidentat Ştefan Huidu

Martorul spune că i s-a părut că Huidu a încercat să ocolească un grup de copii, însă s-a dezechilibrat şi a căzut printre copaci, după ce s-a lovit de unul dintre ei. Conform salvamontiştilor de la Patsch, „cârcotaşul" a purtat cască însă cu toate astea s-a lovit puternic cu capul de un pom. „Am văzut momentul în care a venit elicopterul şi l-a luat pe Huidu. Eram la un nivel intermediar. Pe el l-au dus mai întâi atârnat de o funie", a povestit Cătălin, medicul psihiatru care a venit la schi în Austria cu soţia şi copiii.


FOTO: Primele imagini de la fata locului (click pe poze pentru galerie foto)

Staţiunea unde s-a accidentat Ştefan Huidu

IERI, ORA 19.00 Potrivit lui Mihai Găinuşă, realizatorul TV Şerban Huidu a ieşit din comă.

IERI, ORA 17.40
Jurnaliştii Adevărul de Seară Timişoara sunt la faţa locului, în staţiunea de iarnă austriacă unde a avut loc accidentul lui Huidu. În curând puteţi afla noi detalii legate de condiţiile în care a avut loc accidentul, de la salvatorii care acţionează la faţa locului.


IERI, ORA 16.00 Medicii din Innsbruck: În urma tomografiei, s-a observat o fractură craniană şi o sângerare

Medicii de la clinica de neurologie din Innsbruck, Austria, unde se află internat Şerban Huidu, au ieşit cu primele declaraţii referitoare la starea prezentatorului TV. Urmăriţi aici cele mai recente informaţii oferite de specialiştii austrieci: "La ora actuală este intubat ..."

MIERCURI, ORA 23.55  Român accidentat la schi, în Austria: „Am fost șocat să văd cum sunt tratați pacienții într-o țară civilizată”

Accidentul a avut loc pe pârtia de la Patscherkofel, care este o zonă montană în regiunea Tirol, în apropiere de oraşul austriac Innsbruck. Vârful Patscherkofel ajunge la 2,246 de metri. Pe pârtiile de aici au avut loc două olimpiade de iarnă, una în 1964, şi a doua în 1976, şi locaţia este apreciată de schiori din întreaga lume.

image

Huidu a ales şi el această locaţie pentru a-şi petrece sărbătorile alături de familia sa. În timp ce cobora în viteză pârtia, a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un copac. Starea sa este gravă şi medicii îl monitorizează constant la unul dintre spitalele din Innsbruck, un orăşel de munte, la aproximativ 1.000 de kilometri de Timişoara.

Huidu, un împătimit al schiului. Vezi cum se distra pe pârtia unde a suferit un accident grav

Am discutat între noi şi am aflat din Austria cum s-a întâmplat totul. Din câte ştim, el a încercat să evite nişte copii  care au apărut pe pârtie", a declarat Amalia Matei penntru Adevărul de Seară Timişoara. Familia şi prietenii care sunt în ţară ţin legătura cu soţia prezentatorului. "Şerban îşi mişcă mâinile şi picioarele. Şi-a recunoscut soţia în salon şi a strâns-o de mână", a declarat Matei Vintilă, socrul lui Şerban Huidu. pentru Libertatea.

MIERCURI, ORA 23.50 EXCLUSIV „Şerban Huidu a încercat să evite copiii de pe pârtie", Amalia Matei, director staţie Kiss FM Timişoara


Prietenii şi colaboratorii lui Şerban Huidu sunt şocaţi şi îngrijoraţi din cauza situaţiei grave în care se află acesta. Printre ei sunt şi colegii „cârcortaşului" de la postul de radio Kiss FM. Directorul staţiei Kiss FM Timişoara a  relatat cauza accidentului. Amalia Matei (foto jos), director regional Kiss FM Timişoara, colegă şi bună prietenă cu Şerban Huidu, a povestit care este atmosfera în reţeaua de staţii radio Kiss FM,  unde este producător general „cârcotaşul".
Citeşte aici detalii!


Timişoara: Amalia Matei, în redacţia Radio Analog (sursa:good-times.webshots.com)

Timişoara: Amalia Matei, în redacţia Radio Analog (sursa:good-times.webshots.com)


ALTE DETALII DESPRE ACCIDENTUL LUI ŞERBAN HUIDU:


Poliţia austriacă din Tirol: „Şerban Huidu s-a împiedicat în zona cunoscută ca Groapa udă”
Poliţiştii austrieci din Tirol susţin că accidentul suferit de Şerban Huidu a avut loc miercuri la orele amiezii, şi nu miercuri seara, cum a relatat presa. Potrivit site-ului critix.ro, poliţiştii austrieci au dat un comunicat de presă, miercuri seara, în susţin că accidentul a avut loc la ora 13,45.
Citeşte aici detalii!


UPDATE: Starea de sănătate a lui Şerban Huidu este stabilă

Prezentatorul emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV, Şerban Huidu, este în comă după ce a suferit un grav accident de schi, astăzi, pe una din pârtiile din Austria.
Citeşte aici detalii despre accident!


FOTO: Şerban Huidu la schi (sursa: serbanhuidu.ro)


Instructor de schi: „La viteză mare nu ai cum să controlezi schiul. Eu am avut coleg care a murit”

Serban Huidu la schi

Accidentul suferit de Şerban Huidu pe o pârtie din Austria i-a şocat pe fanii acestuia. Instructorul de schi Adriana Dulăcioiu a vorbit pentru „Adevărul” despre condiţiile în care se poate produce un accident pe pârtie. Adriana Dulăcioiu shiază de 37 de ani şi susţine că la viteză mare, accidentele sunt greu de evitat. „Eu am avut coleg care a murit. Nici nu trebuie să ocoleşti pe nimeni. Dacă ai viteză mare e ca şi cum ai face un accident la 50 de kilometri pe oră. Nu ai cum să controlezi schiul. Şi mie mi s-a întâmplat să pierd controlul”, a spus instructorul. Potrivit Adrianei Dulăcioiu, viteza se poate prinde şi accidental, fără să vrei.
Citeşte aici tot ce spune instructorul!


Român accidentat la schi, în Austria: „Am fost șocat să văd cum sunt tratați pacienții într-o țară civilizată”


Ciprian Matei (foto jos) este un avocat timișorean, iar în ultimii trei ani, concediul de iarnă l-a petrecut la schi în Austia. Acum doi ani, tânărul a suferit un accident și a ajuns la spital, iar condițiile în care a fost tratat îl fac să susțină că medicii austrieci vor face tot ce este omenește posibil pentru a-l salva pe Șerban Huidu. Avocatul timișorean susține că pârtiile din Austria sunt impecabile.



Acesta a spus că riscul de accidente este ridicat pe anumite pârtii dacă te aventurezi în mod inconștient. Ciprian Matei susține însă că nu există nicio zonă periculoasă care să nu fie foarte bine semnalizată.
Citeşte aici toată povestea avocatului timişorean


Aflaţi astăzi ce alte detalii despre accident a oferit un alt prieten al lui Huidu care a fost de faţă, în ediţia tipărită a ziarului

Ciprian Matei
Ziar rulat

Citeşte şi:

Unchiul „cârcotaşului” a avut un vis urât înaintea accidentului lui Şerban

Neurochirurgii, despre riscurile lui Şerban Huidu: "Din cauza contuziilor cerebrale se poate muri, dar la fel de bine se poate trăi"

Clubul Universitatea Craiova este alături de olteanul Şerban Huidu

Marius Dragomir, fost director Kiss Fm Deva, şocat de accidentul lui Huidu

Prima TV: Şerban Huidu, în comă indusă pentru ca medicii să poată face investigaţiile necesare


Mesaje de încurajare pentru Şerban Huidu, pe site-urile de socializare

VEZI GALERIE FOTO cu imagini superbe de pe pârtiile din Austria

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite