EXCLUSIV AUSTRIA Mihai Găinuşă spune că medicul lui Huidu a refuzat şpaga românească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Gainusa
Mihai Gainusa

Şerban Huidu a început să îşi revină, iar medicii de la Spitalul Universitar din Innsbruck l-au dezintubat în jurul orei 18.45. Găinuşă, care a ajuns de câteva ore la spital, a reuşit să găsească putere să glumească pe tema accidentului din care Huidu a scăpat până la urmă cu bine. Acesta s-a mirat că medicul a refuzat şpaga.

UPDATE 10.50: Huidu şi Găinuşă ar putea petrece Revelionul la spital, în Austria

Huidu se simte mai bine şi apropiaţii lui sunt optimişti însă este foarte puţin probabil ca el să poată fi mutat. Rudele şi prietenii "cârcotaşului" vor petrece cel mai probabil Revelionul în Austria, alături de Huidu. Asta numai dacă medicii austrieci vor face o excepţie de la regimul struct de ordine impus în spital. Citeşte aici detalii!


ASTĂZI, ORA 09.00: EXCLUSIV Huidu ar putea să fie mutat astăzi din terapie Intensivă, a spus Mihai Găinuşă reporterilor Adevărul de Seară din Austria


Şerban Huidu de la Prima TV este la secţia de Terapie Internsivă, unde au ajuns mai mulţi prieteni, printre care şi colegul său de platou, Mihai Găinuşă. „Am găsit cu greu bilet de avion. Am venit cu escală la Viena, nu am avut altă soluţie. Au vrut să vină şi Dezbrăcatu şi alţi doi colegi, dar ei nu au mai găsit bilet", a declarat Găinuşă (foto jos). Deşi a găsit puterea să facă şi haz de situaţia gravă în care a ajuns Huidu, Găinuşă era vizibil afectat de cele întâmplate

EXCLUSIVITATE ADEVĂRUL Şerban Huidu a ieşit din comă. Primul martor ocular şi primele imagini


Mihai Gainusa

Medicii din Innsbruck sunt extrem de încrezători cu privire la şansele de revenire ale „cărcotaşului". Mihai Găinuşă a spus şi el că Huidu pare că este bine şi chiar că a glumit cu el.


Prietenii lui Huidu, la spitalul din Austria


I-am zis Bebeluşelor, sus! Şi atunci a început să se încrunte. Cred că îşi revine. E prea tare de cap şi în general. Doctorul a vorbit cu noi, era optimist. Când cei din jur sunt optimişti atunci şi bolnavul îşi revine mai uşor. Este posibil ca mâine (n.r. astăzi),Şerban să poată să vorbească deja. E foarte de treabă medicul şi culmea nu a primit şpagă", a adăugat Mihai Găinuşă.

EXCLUSIV Fiul unui milionar, internat în spital după ce s-a accidentat pe o pârtie din Austria, în aceeaşi zi cu Huidu

Încă nu e clar cum s-a întâmplat

Huidu a fost la un pas de moarte după ce a ieşit de pe o pârtie de schi şi s-a izbit violent cu capul de un copac. Cârcoraşul este un pasionat de schi şi de aceea nu e foarte clar cum a ajuns să-şi piardă echilibrul pe pârtie. Controversa este alimentată şi de informaţiile controversate. În timp ce Poliţia locală susţine că Huidu pur şi simplu s-a împiedicat în schiuri, prietenii acestuia şi un martor ocular găsit de reporterii Adevărul de Seară Timişoara susţin că acesta a încercat să evite nişte copii care i-au apărut în faţă pe pârtie.

Aflaţi astăzi ce alte detalii despre accident a oferit un alt prieten al lui Huidu care a fost de faţă, în ediţia tipărită a ziarului

Ziar rulat


Poliţia austriacă din Tirol: „Şerban Huidu s-a împiedicat în zona cunoscută cu numele Gorapa udă”


click pe poză pentru galerie foto

Staţiunea unde s-a accidentat Ştefan Huidu

Martorul spune că i s-a părut că Huidu a încercat să ocolească un grup de copii, însă s-a dezechilibrat şi a căzut printre copaci, după ce s-a lovit de unul dintre ei. Conform salvamontiştilor de la Patsch, „cârcotaşul" a purtat cască însă cu toate astea s-a lovit puternic cu capul de un pom. „Am văzut momentul în care a venit elicopterul şi l-a luat pe Huidu. Eram la un nivel intermediar. Pe el l-au dus mai întâi atârnat de o funie", a povestit Cătălin, medicul psihiatru care a venit la schi în Austria cu soţia şi copiii.
Citeşte aici alte detalii interesante!

EXCLUSIV „Şerban Huidu a încercat să evite copiii de pe pârtie", Amalia Matei, director staţie Kiss FM Timişoara

Prietenii şi colaboratorii lui Şerban Huidu sunt şocaţi şi îngrijoraţi din cauza situaţiei grave în care se află acesta. Printre ei sunt şi colegii „cârcortaşului" de la postul de radio Kiss FM. Directorul staţiei Kiss FM Timişoara a  relatat cauza accidentului. Amalia Matei (foto jos), director regional Kiss FM Timişoara, colegă şi bună prietenă cu Şerban Huidu, a povestit care este atmosfera în reţeaua de staţii radio Kiss FM,  unde este producător general „cârcotaşul".
Citeşte aici detalii!


Timişoara: Amalia Matei, în redacţia Radio Analog (sursa:good-times.webshots.com)

Instructor de schi: „La viteză mare nu ai cum să controlezi schiul. Eu am avut coleg care a murit”
Accidentul suferit de Şerban Huidu pe o pârtie din Austria i-a şocat pe fanii acestuia. Instructorul de schi Adriana Dulăcioiu a vorbit pentru „Adevărul” despre condiţiile în care se poate produce un accident pe pârtie. Adriana Dulăcioiu shiază de 37 de ani şi susţine că la viteză mare, accidentele sunt greu de evitat. „Eu am avut coleg care a murit. Nici nu trebuie să ocoleşti pe nimeni. Dacă ai viteză mare e ca şi cum ai face un accident la 50 de kilometri pe oră. Nu ai cum să controlezi schiul. Şi mie mi s-a întâmplat să pierd controlul”, a spus instructorul. Potrivit Adrianei Dulăcioiu, viteza se poate prinde şi accidental, fără să vrei.
Citeşte aici tot ce spune instructorul!

image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite