Poliţia austriacă din Tirol: „Şerban Huidu s-a împiedicat în zona cunoscută cu numele Groapa udă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serban Huidu la schi
Serban Huidu la schi

Poliţiştii austrieci din Tirol susţin că accidentul suferit de Şerban Huidu a avut loc miercuri la orele amiezii, şi nu miercuri seara, cum a relatat presa.

UPDATE 09.00: EXCLUSIV Huidu ar putea să fie mutat astăzi din terapie Intensivă, a spus Mihai Găinuşă reporterilor Adevărul de Seară din Austria

Cunoscutul realizator de televiziune schia pe pârtia Patsch de pe masivul Patscherkofel, lângă staţiunea Kühtai, aflată la câteva minute de Innsbruck. Potrivit site-ului critix.ro, poliţiştii austrieci au dat un comunicat de presă, miercuri seara, în care susţin că accidentul a avut loc la ora 13.45.

Instructor de schi: „La viteză mare nu ai cum să controlezi schiul. Eu am avut coleg care a murit”

Poliţiştii susţin că un schi al lui Huidu s-a blocat într-un şanţ ud, după care Huidu a intrat într-un pom. Din primele informaţii, familia cârcotaşului a susţinut că Huidu a încercat să evite un grup de copii de pe pârtie.

Român accidentat la schi, în Austria: „Am fost șocat să văd cum sunt tratați pacienții într-o țară civilizată”

Citeşte mai jos comunicatul de presă al Poliţiei din Tirol

„La data de 29/12/2010, orele 13.45 un tânăr român în vârstă de 34 de ani, schia, împreună cu familia sa, în masivul Patscherkofel, zona Patsch. Purta cască. În zona netedă a pârtiei, a întâlnit un şanţ ud, în care i s-a blocat un schi şi s-a prăbuşit în partea stângă a pârtiei, aproximativ 10 de metri, printre copacii din pădure. A suferit leziuni grave la cap. Românul a fost extras de către patrula de schi, şi a fost transportat pe o distanţă de 40 de metri până la elicopterul medical de urgenţă C1, care l-a transportat la spitalul din Innsbruck."

Echipa Adevărul de Seară aflată la Innsbuck vă ţine la curent cu starea de sănătate a lui Şerban Huidu

VEZI GALERIE FOTO cu imagini superbe de pe pârtiile din Austria

Clubul Universitatea Craiova este alături de olteanul Şerban Huidu

Neurochirurgii, despre riscurile lui Şerban Huidu: "Din cauza contuziilor cerebrale se poate muri, dar la fel de bine se poate trăi"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite