Neurochirurgii, despre riscurile lui Şerban Huidu: "Din cauza contuziilor cerebrale se poate muri, dar la fel de bine se poate trăi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dr. Alexandru Cameniţă, şeful Secţiei de Neurochirurgie de la Spitalul Nr 1, Craiova.
Dr. Alexandru Cameniţă, şeful Secţiei de Neurochirurgie de la Spitalul Nr 1, Craiova.

Neurochirurgul Alexandru Cameniţă, din Craiova, spune care sunt şansele de supravieţuire pentru un pacient care suferă contuzii la nivelul creierului.

VEZI GALERIE FOTO cu imagini superbe de pe pârtiile din Austria
Medicul spune că hemoragia cerebrală este periculoasă, dar nu neapărat fatală. "În funcţie de intensitatea şi localizarea contuziilor, de cât de mult este afectat creierul, se determină posibilităţile de salvare ale pacientului. Sunt bolnavi care îşi pierd viaţa din cauza acestor leziuni, dar nu este o regulă. Sunt numeroşi pacienţi care supravieţuiesc şi care chiar rămân fără sechele. La noi, spre exemplu, un număr foarte mare de pacienţi se recuperează, după ce efectuăm intervenţiile chirurgicale", a declarat dr. Alexandru Cameniţă, şeful Secţiei de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Clubul Universitatea Craiova este alături de olteanul Şerban Huidu

Prezentatorul emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV, Şerban Huidu, este în comă după ce aseară a suferit un grav accident de schi pe una din pârtiile din Austria. Prezentatorul este internat acum la un spital din Austria, cu hemoragie craniană.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite