Clubul Universitatea Craiova este alături de olteanul Şerban Huidu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu este fan declarat al Universităţii Craiova
Şerban Huidu este fan declarat al Universităţii Craiova

Pe site-ul oficial al Clubului Universitatea Craiova a fost postat un mesaj de încurajare pentru realizatorul TV, Şerban Huidu, internat într-un spital din Austria în urma unui accident de schi.

Titlul articolului postat de administratorii site-ului este „Alături de Şerban Huidu!“ iar în ştirea respectivă „cârcotaşul“ este prezentat drept „un mare fan al Universităţii Craiova“.

Echipa de fotbal din Bănie este preferata lui Şerban Huidu, lucru relatat de acesta în emisiunile de la TV sau radio. La origini oltean din comuna Costeşti, judeţul Vâlcea, Huidu a fost prezent în aprilie, anul acesta, la meciul pe care Universitatea Craiova l-a disputat în Bănie cu Dinamo Bucureşti.

Neurochirurgii, despre riscurile lui Şerban Huidu: "Din cauza contuziilor cerebrale se poate muri, dar la fel de bine se poate trăi"

Olteanul declarat atunci că nu mai fusese la un meci al clubului său preferat din 1983, atunci când avea 5 ani şi a venit alături de tatăl său în Bănie pentru a urmări meciul „U“ Craiova - Benfica Lisabona din semifinala cupei UEFA. 

Prezentatorul emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" se află internat într-un spital din Austria după ce a suferit un grav accident de schi, aseară, pe una din pârtiile din Austria. Şerban Huidu se afla în vacanţă cu familia sa în staţiunea austriacă Innsbruck. El a pierdut controlul schiurilor la o coborâre şi s-a lovit de un pom. Acesta a fost transportat la Spitalul Universitar din Innsbruck unde a fost indus în comă pentru a fi supus unor investigaţii amănunţite.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite