EXCLUSIV „Şerban Huidu a încercat să evite copiii de pe pârtie", Amalia Matei, director staţie Kiss FM Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prietenii şi colaboratorii lui Şerban Huidu sunt şocaţi şi îngrijoraţi din cauza situaţiei grave în care se află acesta. Printre ei sunt şi colegii „cârcortaşului" de la postul de radio Kiss FM. Directorul staţiei Kiss FM Timişoara a  relatat cauza accidentului.

Român accidentat la ski, în Austria: „Am fost șocat să văd cum sunt tratați pacienții într-o țară civilizată

Amalia Matei, director regional Kiss FM Timişoara, colegă şi bună prietenă cu Şerban Huidu, a povestit care este atmosfera în reţeaua de staţii radio Kiss FM,  unde este producător general „cârcotaşul".

Poliţia austriacă din Tirol: „Şerban Huidu s-a împiedicat într-un şanţ ud”



Timişoara: Amalia Matei, în redacţia Radio Analog (sursa:good-times.webshots.com)

Echipa Adevărul de Seară aflată la Innsbuck vă ţine la curent cu starea de sănătate a lui Şerban Huidu

Prietenii din România au aflat de la cei care sunt în Austria şi cum a avut loc accidentul. „Am discutat între noi şi am aflat din Austria cum s-a întâmplat totul. Din câte ştim, el a încercat să evite nişte copii  care au apărut pe pârtie", a declarat Amalia Matei penntru Adevărul de Seară Timişoara.

Instructor de schi: „La viteză mare nu ai cum să controlezi schiul. Eu am avut coleg care a murit”


Amalia Matei a mai precizat că informaţia a fost furnizată colegilor de un membru al familiei lui Huidu, care este în Austria. „Am vorbit cu toţii, prietenii, ne-am sunat. Am primit telefoane de la colegii din Bucuresti şi din toată ţara. Toti ne-am întrebat ce se întâmplă cu el. Cei care au vorbit cu familia spun că a încercat să evite nişte copii pe pârtie. Ne doruim cu toţii ca Şerban să-şi revină, să nu fie grav până la urmă. Este un om extrem de impliucat la Kiss FM. Datorită lui există postul, el e sufletul acestui post, fără el nu era acest post", a mai spus Matei.


FOTO: Şerban Huidu la schi (sursa: serbanhuidu.ro)

Timişoara: Amalia Matei, în redacţia Radio Analog (sursa:good-times.webshots.com)
Serban Huidu la schi

Prezentatorul emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV, Şerban Huidu, este în comă după ce a suferit un grav accident de schi, astăzi, pe una din pârtiile din Austria "Şerban îşi mişcă mâinile şi picioarele. Şi-a recunoscut soţia în salon şi a strâns-o de mână", a declarat Matei Vintilă, socrul lui Şerban Huidu. pentru Libertatea. Fratele lui Şerban, Vlad Huidu, se află în drum spre Austria

Marius Dragomir, fost director Kiss Fm Deva, şocat de accidentul lui Huidu

Clubul Universitatea Craiova este alături de olteanul Şerban Huidu

Neurochirurgii, despre riscurile lui Şerban Huidu: "Din cauza contuziilor cerebrale se poate muri, dar la fel de bine se poate trăi"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite