EXCLUSIV Fiul unui milionar, internat în spital după ce s-a accidentat pe o pârtie din Austria, în aceeaşi zi cu Huidu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jabri Ahmad Tabrizi
Jabri Ahmad Tabrizi

Accidentul suferit de Şerban Huidu pe o pârtie din Austria nu este singular. Fiul omului de afaceri sirian Jabri Tabrizi a ajuns tot ieri la spital după ce a căzut la o trambulină. Anas Jabri Tabrizi, în vârstă de 22 de ani, a fost internat, dar starea lui nu este gravă.

Român accidentat la schi, în Austria: „Am fost șocat să văd cum sunt tratați pacienții într-o țară civilizată”
Milionarul de Top 500 Forbes, Jabri Tabrizi, îşi petrece concediul de iarnă împreună cu familia, în staţiunea elveţiană Saint Moritz. Ieri, soţia omului de afaceri şi cei trei copii au mers să schieze la Solden, în zona Insbruck. Anas Jabri Tabrizi s-a aventurat pe o trambulină şi a căzut, lovindu-se suficient cât să necesite internarea.

„A văzut o trambulină. El schiază destul de bine şi s-a dus să sară pe ea, dar a căzut pe spate”
, a mărturisit tatăl tânărului, Jabri Tabrizi.

Instructor de schi: „La viteză mare nu ai cum să controlezi schiul. Eu am avut coleg care a murit”

„Am fost un pic speriat”


VEZI GALERIE FOTO cu imagini superbe din Alpii Austrieci

Jabri Junior a fost internat  într-un spital din Solden, localitate aflată la aproximativ 90 de kilomtetri din Innsbruck . „S-au făcut investigaţii. Are contuzii şi dureri la umăr şi la spate. Este sub supraveghere pentru că medicii vor să se asigure că nu este o hemoragie internă. Aseară am fost un pic speriat, dar acum m-am liniştit”, a mai spus omul de afaceri.

Tradiţie în familie: o dată la doi ani la schi


Jabri Tabrizi şi familia sa şi-au făcut un obicei din a-şi petrece vacanţa de iarnă un an la soare, unul la zăpadă. „Anul trecut în această perioadă am fost în croazieră în Bahamas, Republica Dominicană şi Jamaica. Acum doi ani am fost în Elveţia la ski. Acum mergem tot la ski, dar în Austria”, spunea Jabri Tabrizi înainte de a pleca în vacanţă. Pentru cinci persoane, cu cazare la hotel de cinci stele şi abonamentul la ski, pe o perioadă de 12 zile, Jabri Tabrizi scoate din buzunar 12.000 de euro.
Poliţia austriacă din Tirol: „Şerban Huidu s-a împiedicat într-un şanţ ud”
EXCLUSIV „Şerban Huidu a încercat să evite copiii de pe pârtie", Amalia Matei, director staţie Kiss FM Timişoara

Bănăţenii preferă pârtiile din Austria
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite