UPDATE: Starea de sănătate a lui Şerban Huidu este stabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cârcotaşii Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă
Cârcotaşii Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă

Prezentatorul emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV, Şerban Huidu, este în comă după ce a suferit un grav accident de schi, astăzi, pe una din pârtiile din Austria.

UPDATE 10.45 "Medicii au reuşit să stabilieze starea pacientului. Pe parcursul nopţii (de miercuri spre joi, n.r.) nu au apărut complicaţii. Este în continuare în comă indusă pentru a fi efectuate investigaţii medicale", a declarat Magda Istrate, PR-ul postului Prima TV, pentru Mediafax.

UPDATE 09.20 Ambasadorul României la Viena a sunat la spitalul în care este internat Huidu şi i s-a comunicat că starea pacientului este stabilă, dar medicii sunt în continuare rezervaţi.

Huidu, un împătimit al schiului. Vezi aici cum se distra Huidu pe pârtia unde a avut loc accidentul

UPDATE: 6:00 O parte dintre colegii de emisiune ai lui Serban au plecat aseară către Innsbruck. Familia este alături de el şi aşteaptă diagnosticul medicilor care au decis "coma indusă" sau "artificială", informează stirileprotv.ro.

Prezentatoarea Magda Vasiliu: "Am încredere că Huidu se va recupera“

UPDATE: 00:45 Presa austriacă a preluat ştirea despre accident, precizând că Şerban Huidu avea echipament complet, inclusiv cască, însă impactul a fost foarte puternic

UPDATE 23:50 Medicii au confirmat că Şerban Huidu este internat la clinica Allgemeines Krankenhaus din Innsbruck.

EXCLUSIV „Şerban Huidu a încercat să evite copiii de pe pârtie", Amalia Matei, director staţie Kiss FM Timişoara

UPDATE 23:30: "Şerban îşi mişcă mâinile şi picioarele. Şi-a recunoscut soţia în salon şi a strâns-o de mână", a declarat Matei Vintilă, socrul lui Şerban Huidu. pentru Libertatea.

Fratele lui Şerban, Vlad Huidu, se află în drum spre Austria.

"Şerban Huidu a vrut să evite nişte copii de pe pârtie, a pierdut controlul şi a luat din plin copacul", a spus Evelin Badea pentru Realitatea fm.

Realizatorul TV se afla pe o pistă de familie unde au acces copii şi adulţi, din statiunea Patscherkofel. Pista face parte din masivul Patscherkofel, la circa 2000 de metri altitudine în Alpii Austrieci.

UPDATE: 23:20 Familia Huidu a solicitat sprijinul Ambasadei României în Austria: "Ambasada României la Viena a luat imediat legătura cu familia căreia îi asigură asistenţa necesară în aceste situaţii - sprijin, contacte cu medicii. Nu ne putem însă pronunţa asupra stării de sănătate a lui Şerban Huidu, fără acordul familiei. Tot ce putem spune este că jurnalistul se află în comă indusă şi că, deocamdată, nu se pune problema transportării lui la un spital din Viena", a spus Doris Mircea, reprezentantă a Ministerului român al Afacerilor Externe.

Şerban Huidu se afla în vacanţă cu familia sa în staţiunea austriacă Innsbruck. El a pierdut controlul schiurilor la o coborâre şi s-a lovit de un pom. Din primele informaţii ale medicilor ajunşi la faţa locului, starea prezentatorului TV este critică. După producerea accidentului, familia "cârcotaşului" a cerut ajutorul Ambasadei României în Austria, informează Cancan.

Prezentatorul este internat acum la un spital din Austria, cu hemoragie craniană, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Şerban Sebastian Huidu are 34 de ani şi este prezentator de radio, cu Mihai Găinuşă, la show-ul matinal de la radio Kiss FM şi de TV le emisiunea "Cronica Cârcotaşilor".

Neurochirurgii, despre riscurile lui Şerban Huidu: "Din cauza contuziilor cerebrale se poate muri, dar la fel de bine se poate trăi"

Clubul Universitatea Craiova este alături de olteanul Şerban Huidu

Echipa Adevărul de Seară aflată la Innsbuck vă ţine la curent cu starea de sănătate a lui Şerban Huidu

Instructor de schi: „La viteză mare nu ai cum să controlezi schiul. Eu am avut coleg care a murit”

Român accidentat la ski, în Austria: „Am fost șocat să văd cum sunt tratați pacienții într-o țară civilizată

Marius Dragomir, fost director Kiss Fm Deva, şocat de accidentul lui Huidu

Toni Tecuceanu a murit din cauza gripei porcine

Actorul Tony Tecuceanu (37 de ani), care era cunoscut pentru aportul său la scenetele din emisiunea "Cronica Cârcotaşilor", a murit în ianuarie 2010 din cauza unor complicaţii pulmonare asociate virusului gripei porcine.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite