VIDEO Huidu, un împătimit al schiului. Vezi cum se distra pe pârtia unde a suferit un accident grav

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un articol publicat, la 3 ianuarie 2009, pe site-ul personal, Şerban Huidu se declară un mare fan al pârtiilor. El a postat pe site-ul său un filmuleţ realizat în timp ce schia în Innsbruck.

EXCLUSIV Fiul unui milionar, internat în spital după ce s-a accidentat pe o pârtie din Austria, în aceeaşi zi cu Huidu
„Românii au găsit în Austria ceea ce tânjesc de ani de zile să găsească în ţară: pârtii cu zăpadă, servicii de calitate, aglomeraţie controlată şi mai presus de toate nişte gazde care, chiar lovite de criza economică, au puterea de a zâmbi şi de a-ţi spune o vorbă bună“, a scris Şerban Huidu.

Magda Vasiliu: "Am încredere că Huidu se va recupera!“

Huidu a postat inclusiv un filmuleţ cu el în timp ce cobora cu viteză pe pârtie.

„Am revenit dupa şase ani, am găsit paisprezece maşini din România din totalul de 18. Una peste alta a fost frumos şi vă recomand Austria cu căldură: fie ca e Tirol, Saltzburg sau Viena, peste tot veţi găsi ceea ce noi am piedut în Ardeal odată cu plecarea nemţilor: civilizaţie frate!“, a mai scris Şerban.

Află aici cum se mai simte Şerban Huidu
Un reporter şi un fotograf Adevărul de Seară Timişoara se îndreaptă spre locul în care a avut loc accidentul şi, în scurt timp vă va ţine la curent cu detalii noi despre cum evoluează starea lui Şerban Huidu. Citeşte articolul!

VEZI GALERIE FOTO cu imagini superbe de pe pârtiile din Austria

Clubul Universitatea Craiova este alături de olteanul Şerban Huidu

Neurochirurgii, despre riscurile lui Şerban Huidu: "Din cauza contuziilor cerebrale se poate muri, dar la fel de bine se poate trăi"

Serban Huidu la ski in Austria

Vezi mai multe video din blog

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite