Râmnicu Vâlcea: Unchiul lui Huidu: „Am avut un vis urât. Când am deschis televizorul, am aflat de drama lui Şerban”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serban Huidu
Serban Huidu

Gheorghe Istocescu, unchiul „cârcotaşului", spune că Şerban este un sufletist şi un luptător care are „rădăcinile" la Costeşti.

Şerban Huidu este legat de localitatea Costeşti, locul unde, copil fiind, venea la bunicii săi şi la unchiul său. Despre drama petrecută lui Şerbănică, Gheorghe Istocescu, fratele vitreg al tatălui lui Şerban, ne-a spus:„Este de necrezut ce s-a întâmplat cu Şerban! Eu am avut un vis foarte urât în noaptea de marţi spre miercuri. Se făcea că eram în Grecia, iar un prieten de-al meu, Cornel Crăcană, intrase în comă pentru că se dărâmaseră două clădiri pe el. Nu ştiam cum să interpretez visul, eram neliniştit, iar ieri, când am dat drumul la televizor am aflat despre drama care i s-a întâmplat nepotului meu. Într-o noapte, cred că pe la începutul lunii decembrie, Şerban m-a sunat. «Simţeam nevoia să vorbesc cu tine. Nu te speria că nu s-a întâmplat nimic rău cu mine», mi-a spus. Ar fi vrut să vină de Sărbători la Costeşti, dar a zis că nu ştie dacă va găsi timp suficient. Mereu era în căutarea timpului".


Cred că Dumnezeu îl va ajuta


Şerban s-a mutat în Bucureşti de la vârsta de nouă luni, iar la un an şi ceva, când unchiul său, Gheorghe Istocescu, îl ducea cu maşina în capitală, trecând prin Piteşti, Şerbănică a zis de pe bancheta din spate a autoturismului: „Focul, focul! Uite incendiu, uite cum arde!", observând flăcările de la actualul Combinat Arpechim. De localitatea Costeşti, pe „cârcotaş" l-a legat sentimentul de familie, „rădăcinile", cum spune unchiul său, chiar dacă bunicii săi au decedat. „Şerban este un mare sufletist şi tot ceea ce a realizat a făcut prin munca lui. Nu l-a ajutat nimeni. A lucrat, la începutul carierei lui, doi ani la un post de radio fără să primească un leu, apoi a avansat şi a ajuns unde este acum. Cred că Dumnezeu îl va ajuta, iar vestea însănătoşirii lui să fie cel mai frumos cadou pe care să-l primesc de Sărbători".

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite