Huidu îşi revine! Rudele nu au voie la el de Revelion. Imagini cu pârtia şi pomii în care a intrat cârcoraşul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Huidu şi Vlad Huidu, soţia şi fratele cârcotaşului în Austria
Cristina Huidu şi Vlad Huidu, soţia şi fratele cârcotaşului în Austria

Şerban Huidu va face Revelionul în spital, singur. Îşi revine şi medicii spun că este pe calea cea bună. Rudele au dorit să stea cu el la trecerea dintre ani dar medicii austrieci nu au acceptat să înccalce regimul strict din spital. Nici chiar soţia lui nu va putea să stea lângă el în afara programului normal de vizite.

Veşti îmbucurătoare pentru familia şi prietenii lui Şerban Huidu. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar din Innsbruck, Johannes Schwamberger, a declarat în urmă cu puţin timp că starea vedetei de la Prima TV este din ce în ce mai bună.


VIDEO: Locul în care a avut loc accidentul!

Medicamentele au început să se reducă uşor, pacientul a început să îşi revină. A răspuns foarte bine la testele neurologice din această dimineaţă. Pastilele care i-au indus coma artificială au fost reduse treptat. Procedeul durează normal, până la două zile", a declarat Johannes Schwamberger reporterilor Adevărul de Seară Timişoara care sunt în Austria, la Innsbruck.


Austria: Accidentul lui Huidu, partia din Innsbruck Austria: Accidentul lui Huidu partia din Innsbruck pe care s-a produs accidentul


Fratele lui Huidu: „A căzut banal"

Cristina Huidu şi Vlad Huidu, soţia şi fratele cârcotaşului au fost din nou în salonul secţiei de terapie intensivă, unde au fost recunoscuţi de Şerban.

Ne-a văzut, ne-a recunoscut şi ne-a făcut cu mâna. Lui nu îi place să doramă pe spate şi tot înceacă să se întoarcă de pe o parte pe alta. Examenele neurologice sunt însă foarte bune", a declarat Vlad Huidu.

Acesta nu înţelege cum a putut să se accidenteze în acest hal fratele său, despre care spune că este un schior experimentat.

A căzut banal. El schiază impecabil. Nu îmi explic cum a ajuns în halul acesta", a declarat fratele cârcotaşului.




Nu pot intra în spital la Revelion

Cristina Huidu şi Vlad Huidu, soţia şi fratele cârcotaşului în Austria

Aparţinătorii lui Huidu ar fi dorit să fie alături de el la cumpăna dintre ani, însă nu au primit acceptul medicilor să intre în spital de Revelion. „Am plecat din România cu gândul să facem revelionul aici în Innsbruck. Din păcate s-a întâmplat acest accident. Am vrut să venim şi în seara de revelion la Şerban, dar nu ne lasă medicii", a spus Cristina Huidu, soţia cârcotaşului.

„Pârtia este superbă, dar periculoasă"

Bucureşteanca Mirela Geană (foto jos) se află cu familia la Innsbruck, unde vine de şase ani să petreacă Revelionul. Aceasta s-a aflat astăzi pe pârtia pe care a avut loc accidentul lui Şerban Huidu.



Am văzut ştirea la televizor despre accident. Pârtia este superbă. Însă, din cauza soarelui s-a format un strat de gheaţă. E destul de periculos. Astăzi am şi ales şi noi un traseu mai uşor. Ne-a speriat un pic această veste. Am auzit la televizor ce s-a întâmplat. Ne pare rău, mai ales că eram fani Cronica Cârcotaşilor. E singura emisiune care te mai face să râzi", a spus Mirela Geană.

Citeşte cum au evoluat lucrurile de miercuri până vineri:



EXCLUSIVITATE ADEVĂRUL Şerban Huidu a ieşit din comă. Primul martor ocular şi primele imagini

Austria: Accidentul lui Huidu, rudele la spital şi partia din Innsbruck Prietenii lui Huidu, la spitalul din Austria

Reporterii Adevărul de Seară au stat de vorbă cu cel care schia cu Huidu în momentul accidentului. Adrian a povestit reporterilor Adevărul de Seară Timişoara, la spitalul unde e internat "cârcotaşul", cum a avut loc accidentul. Urmăreşte aici detalii noi despre cum evoluează starea lui Şerban Huidu.

UPDATE 10.50: Huidu şi Găinuşă ar putea petrece Revelionul la spital, în Austria

Huidu se simte mai bine şi apropiaţii lui sunt optimişti însă este foarte puţin probabil ca el să poată fi mutat. Rudele şi prietenii "cârcotaşului" vor petrece cel mai probabil Revelionul în Austria, alături de Huidu. Asta numai dacă medicii austrieci vor face o excepţie de la regimul struct de ordine impus în spital. Citeşte aici detalii!


Austria: Accidentul lui Huidu, spitalul din Innsbruck, secţia Terapie Intensivă

ASTĂZI, ORA 09.00: EXCLUSIV Huidu ar putea să fie mutat astăzi din terapie Intensivă, a spus Mihai Găinuşă reporterilor Adevărul de Seară din Austria

Mihai Găinuşă a declarat pentru reporterii Adevărul de Seară Timişoara, care sunt în Austria, că speră ca astăzi Şerban Huidu să fie mutat de la Terapie Intensivă.

Deşi a găsit puterea să facă şi haz de situaţia gravă în care a ajuns Huidu, Găinuşă era vizibil afectat de cele întâmplate. Şerban Huidu este internat la secţia de Terapie Internsivă a Spitalul Universitar din Innsbruck, unde medicii l-au dezintubat în jurul orei 18.45.  Aici au ajuns mai mulţi prieteni, printre care şi colegul său de platou, Mihai Găinuşă. „Am găsit cu greu bilet de avion. Am venit cu escală la Viena, nu am avut altă soluţie. Au vrut să vină şi Dezbrăcatu şi alţi doi colegi, dar ei nu au mai găsit bilet", a declarat Găinuşă (foto jos).
Citeşte aici de spune Găinuţă despre medicul lui Huidu.

IERI, ORA 21.30: EXCLUSIV Mihai Găinuşă spune că medicul lui Huidu a refuzat şpaga românească

Mihai Gainusa

MIERCURI, ORA 23.55  Român accidentat la schi, în Austria: „Am fost șocat să văd cum sunt tratați pacienții într-o țară civilizată”

Accidentul a avut loc pe pârtia de la Patscherkofel, care este o zonă montană în regiunea Tirol, în apropiere de oraşul austriac Innsbruck. Vârful Patscherkofel ajunge la 2,246 de metri. Pe pârtiile de aici au avut loc două olimpiade de iarnă, una în 1964, şi a doua în 1976, şi locaţia este apreciată de schiori din întreaga lume.

image

Huidu a ales şi el această locaţie pentru a-şi petrece sărbătorile alături de familia sa. În timp ce cobora în viteză pârtia, a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un copac. Starea sa este gravă şi medicii îl monitorizează constant la unul dintre spitalele din Innsbruck, un orăşel de munte, la aproximativ 1.000 de kilometri de Timişoara.

Huidu, un împătimit al schiului. Vezi cum se distra pe pârtia unde a suferit un accident grav

Am discutat între noi şi am aflat din Austria cum s-a întâmplat totul. Din câte ştim, el a încercat să evite nişte copii  care au apărut pe pârtie", a declarat Amalia Matei penntru Adevărul de Seară Timişoara. Familia şi prietenii care sunt în ţară ţin legătura cu soţia prezentatorului. "Şerban îşi mişcă mâinile şi picioarele. Şi-a recunoscut soţia în salon şi a strâns-o de mână", a declarat Matei Vintilă, socrul lui Şerban Huidu. pentru Libertatea.

MIERCURI, ORA 23.50 EXCLUSIV „Şerban Huidu a încercat să evite copiii de pe pârtie", Amalia Matei, director staţie Kiss FM Timişoara


Prietenii şi colaboratorii lui Şerban Huidu sunt şocaţi şi îngrijoraţi din cauza situaţiei grave în care se află acesta. Printre ei sunt şi colegii „cârcortaşului" de la postul de radio Kiss FM. Directorul staţiei Kiss FM Timişoara a  relatat cauza accidentului. Amalia Matei (foto jos), director regional Kiss FM Timişoara, colegă şi bună prietenă cu Şerban Huidu, a povestit care este atmosfera în reţeaua de staţii radio Kiss FM,  unde este producător general „cârcotaşul".
Citeşte aici detalii!


Timişoara: Amalia Matei, în redacţia Radio Analog (sursa:good-times.webshots.com)

Timişoara: Amalia Matei, în redacţia Radio Analog (sursa:good-times.webshots.com)
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite