Şerban Huidu încă se află sub influenţa sedativelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Huidu, fratele prezentatorului de la Cronica Cârcotaşilor, a declarat pentru Prima TV că Şerban va mai rămâne internat la spitalul din Innsbruck încă cel puţin zece zile.

Medicii Spitalului Universitar din Innsbruck nu sunt încă dispuşi să îl lase pe Şerban Huidu să plece în România. Vlad Huidu, fratele vedetei, a declarat că perioada de şedere în spital a lui Şerban este mai mare decât au mizat la început. „Şerban se află în perioada de recuperare acum, dar încă mai primeşte sedative, însă în cantitate mică, să nu aibă probleme. El se plimbă prin spital. Cam în zece zile ar trebui să vină în ţară. Sunt foarte precauţi medicii din Austria. Nu vor ca el să plece în România, iar apoi să fie nevoit să se întoarcă”, a declarat Vlad Huidu, pentru cei de la Prima TV.

Şerban Huidu a fost vizitat zilele trecute la Innsbruck de Cristina şi Vlad, soţia şi fratele său, iar printre cei care au ţinut să-l vadă la spital a fost şi „Mistreţul”, de la Cronica Cârcotaşilor.

Şerban Huidu se tratează într-un spital de cinci stele care este SF pentru români
 
Vlad Huidu a povestit pentru colegii lui Şerban Huidu cum a primit vestea accidentului de schi din Austria. „A fost  cea mai urâtă zi din viaţa mea. Eram la birou, în Bucureşti. Când am aflat am făcut rezervare la avion şi am plecat. Când am ajuns acolo nu m-au lăsat să-l văd imediat, ci doar a doua zi”, a mai declarat Vlad Huiud.

Accidentul lui Huidu

Şerban Huidu a suferit un teribil accident de schi pe 27 decembrie 2010, pe pârtia de la Patsch, din Alpii Austrieci. Vedeta de la Prima TV şi Kiss FM a încercat să ocolească un grup de copii, a pierdut schiul drept şi a aterizat într-o zonă împădurită. Huidu s-a lovit cu capul de un copac, iar medicii austrieci l-au diagnosticat cu o fractură la nivelul craniului. Norocul său a fost că a purtat casă. Doctorii de la Spitalul Universitar din Innsbruck l-au indus în comă artificială pentru a putea lucra în condiţii optime. După Revelion, Huidu şi-a revenit, iar acum se află la recuperare în spitalul austriac.

03-01-2011:Cumpăna lui Huidu. Povestea completă a cârcotaşului, care a fost la un pas de tragedie

02.01.2011: Şerban Huidu şi-a revenit! A mâncat astăzi singur, dar încă rămâne la Terapie Intensivă

02-01-2011: Şerban Huidu a trecut hopul. Povestea completă a cârcotaşului, care a fost la un pas de tragedie

01-01-2011: Huidu s-a ridicat pe marginea patului si a vorbit cu familia! - UPDATE

01-01-2011: Cronica Cârcotaşilor se reuneşte la Innsbruck, unde Huidu încă resimte coma indusă de medici

31-12-2010: VIDEO Pârtia pe care s-a accidentat grav cârcotaşul Şerban Huidu

31-12-2010: Huidu îşi revine! Rudele nu au voie la el de Revelion. Imagini cu pârtia şi pomii în care a intrat cârcoraşul

31-12-2010: EXCLUSIV ADEVĂRUL Huidu şi Găinuşă ar putea petrece Revelionul la spital, în Austria

31-12-2010: Huidu va fi complet conştient la începutul săptămânii viitoare, spun medicii

31-12-2010: EXCLUSIV AUSTRIA  Mihai Găinuşă spune că medicul lui Huidu a refuzat şpaga românească

31-12-2010: Poliţia austriacă din Tirol: „Şerban Huidu s-a împiedicat în zona cunoscută cu numele Groapa udă”

31-12-2010: EXCLUSIVITATE ADEVĂRUL  Şerban Huidu a ieşit din comă. Primul martor ocular şi primele imagini


 
 
 


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite