Cronica Cârcotaşilor se reuneşte la Innsbruck, unde Huidu încă resimte coma indusă de medici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Huidu şi Vlad Huidu, soţia şi fratele cârcotaşului în Austria
Cristina Huidu şi Vlad Huidu, soţia şi fratele cârcotaşului în Austria

Familia şi prietenii lui Şerban Huidu nu şi-au petrecut Revelionul aşa cum şi-ar fi dorit. Cumpăna dintre ani l-a prins pe „cârcotaşul" Şerban Huidu singur într-un salonul unui spital. Acesta nu a fost conştient pentru că medicii l-au sedat, acest lucru făcând parte din tratamentul de după coma indusă artificial.

ASTĂZI, ORA 16.00 Huidu a rămas la Terapie Intensivă, dar medicii austrieci spun că sunt optimişti

IERI, ORA 20..00 Huidu îşi revine! Rudele nu au voie la el de Revelion. Imagini cu pârtia şi pomii în care a intrat cârcoraşul


Şerban Huidu a intrat în noul an sub infleunţa sedativelor, după coma indusă. Cristina şi Vlad Huidu, soţia şi fratele lui, alături de alţi câţiva prieteni cu care a venit să petreacă cumpăna dintre ani la schi, în Austria, au făcut Revelionul într-un hotel de lângă Innsbruck. Aceştia nu au fost lăsaţi de medici să rămână la spital şi de Revelion. Familia lui Şerban Huidu a petrecut în intimitate, la un hotel din apropiere de Innsbruck.



Cristina Huidu şi Vlad Huidu, soţia şi fratele cârcotaşului în Austria

Se întâlnesc toţi în Austria

Cronica cârcotaşilor e reuneşte săptămâna viitoare la Innsbruck. Mihai Găinuşă, colegul lui Şerban Huidu, a fost la Innsbruck joi, vineri a plecat în România, iar luni se va întoarce în Austria, Miercuri este aşteptat să sosească la Innsbruck şi Cătălin Dezbrăcatu, alături de alţi membri ai Cronicii Cârcotaşilor.

Asistentă din Banat pe post de translator

Timişoreanca Maria Filip (foto jos), care lucrează ca asistentă la secţia de Chirurgie Cardiacă, de la Spitalul Universitar din Innsbruck a fost rugată de către colegii ei să fie translator pentru rudele lui Şerban Huidu. Aceasta a ales să plece definitiv în Austria în urmă cu opt ani. „M-au sunat că au nevoie de mine să fac pe translatorul, pentru că a venit un pacient din România. Nu ştiam despre cine e vorba. Mi-au spus doar că este un VIP. Am rămas uimită când am aflat cine este. Înainte să plec din România mă uitam şi eu la Cronica Cârcotaşilor", a declarat Maria Filip.


image

A  plecat scârbită de sistemul medical românesc

Bănăţeanca a lucrat în ţară ca asistentă la Spitalul Judeţean din Timişoara, însă din cauza sistemului medical strâmb din România a ales să îşi încerce norocul în Austria. Spune că îi merge foarte bine în noua ţară şi nu o mai tentează să se întoarcă vreodată în România. „Pot săvă spun că acest spita este superb. Tratamentul faţă de pacient este minunat. Nu există termene de comparaţie cu ce este în România. E adevărat că şi medicii sunt plătiţi pe măsură", a mai declarat Filip.



Poliţia austriacă din Tirol: „Şerban Huidu s-a împiedicat în zona cunoscută cu numele Gorapa udă”

image

Accidentul e încă neclar până când nu povesteşte Huidu

Fratele lui Şerban Huidu spune că nu înţelege cum a putut să se accidenteze în acest hal fratele său, despre care spune că este un schior experimentat.  „A căzut banal. El schiază impecabil. Nu îmi explic cum a ajuns în halul acesta", a declarat fratele cârcotaşului.


VIDEO: Locul în care a avut loc accidentul!

Accidentul a avut loc pe pârtia de la Patscherkofel, care este o zonă montană în regiunea Tirol, în apropiere de oraşul austriac Innsbruck. Vârful Patscherkofel ajunge la 2,246 de metri. Pe pârtiile de aici au avut loc două olimpiade de iarnă, una în 1964, şi a doua în 1976, şi locaţia este apreciată de schiori din întreaga lume.



Citeşte alte detalii despre accident:

EXCLUSIVITATE ADEVĂRUL Şerban Huidu a ieşit din comă. Primul martor ocular şi primele imagini

VINERI10.50: Huidu şi Găinuşă ar putea petrece Revelionul la spital, în Austria


VINERI, ORA 09.00: EXCLUSIV Huidu ar putea să fie mutat astăzi din terapie Intensivă, a spus Mihai Găinuşă reporterilor Adevărul de Seară din Austria

Austria: Accidentul lui Huidu, partia din Innsbruck Austria: Accidentul lui Huidu partia din Innsbruck pe care s-a produs accidentul Austria: Accidentul lui Huidu, spitalul din Innsbruck, secţia Terapie Intensivă

IERI, ORA 21.30: EXCLUSIV Mihai Găinuşă spune că medicul lui Huidu a refuzat şpaga românească

Mihai Gainusa

MIERCURI, ORA 23.55  Român accidentat la schi, în Austria: „Am fost șocat să văd cum sunt tratați pacienții într-o țară civilizată”

Prietenii lui Huidu, la spitalul din Austria


MIERCURI, ORA 23.50 EXCLUSIV „Şerban Huidu a încercat să evite copiii de pe pârtie", Amalia Matei, director staţie Kiss FM Timişoara

Prietenii şi colaboratorii lui Şerban Huidu sunt şocaţi şi îngrijoraţi din cauza situaţiei grave în care se află acesta. Printre ei sunt şi colegii „cârcortaşului" de la postul de radio Kiss FM. Directorul staţiei Kiss FM Timişoara a  relatat cauza accidentului. Amalia Matei (foto jos), director regional Kiss FM Timişoara, colegă şi bună prietenă cu Şerban Huidu, a povestit care este atmosfera în reţeaua de staţii radio Kiss FM,  unde este producător general „cârcotaşul".
Citeşte aici detalii!



Staţiunea unde s-a accidentat Ştefan Huidu
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite