Huidu s-a ridicat pe marginea patului si a vorbit cu familia! - UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Austria: Accidentul lui Huidu, spitalul din Innsbruck, secţia Terapie Intensivă
Austria: Accidentul lui Huidu, spitalul din Innsbruck, secţia Terapie Intensivă

Medicii spun că în acest moment Huidu se poate mişca, recunoaşte persoanele care îl vizitează şi reacţionează la gesturi. Spitalul Universitar de Neurochirurgie din Innsbruck a transmis primul comunicat privind starea lui Şerban Huidu, în prima zi al anului 2011. Medicii austrieci spun că nu a intervenit nimic faţă de precedentul anunţ, iar recuperarea vedetei de la Prima TV decurge conform planurilor.

UPDATE 18.22 Serban Huidu se simte din ce in ce mai bine. S-a ridicat pe marginea patului si a vorbit cu familia!



În prima zi al noului an, procedura de revenire a pacientului decurge bine. Acesta se află în continuare la secţia de Terapie intensivă de la neurologie. Trezirea lui se face conform după procedurile planificate, fără complicaţii. Echipa medicală continuă să îi reducă treptat medicamentele care l-au indus în comă, iar pacientul îşi revine din ce în ce mai mult", a transmis Johannes Schwamberger, purtătorul de cuvânt al spitalului din Innsbruck.

IERI, ORA 21.30: EXCLUSIV Mihai Găinuşă spune că medicul lui Huidu a refuzat şpaga românească

Cristina Huidu şi Vlad Huidu, soţia şi fratele cârcotaşului în Austria Mihai Gainusa

Medicii au spus apropiaţilor lui Huidu că este posibil ca luni, acesta să poată să se ridice din poziţia de culcat, iar apoi să şi vorbească. Următorul comunicat oficial de la Spitalul Universitar va fi transmis mâine.

Poliţia austriacă din Tirol: „Şerban Huidu s-a împiedicat în zona cunoscută cu numele Gorapa udă”
Accidentul e încă neclar până când nu povesteşte Huidu

Fratele lui Şerban Huidu spune că nu înţelege cum a putut să se accidenteze în acest hal fratele său, despre care spune că este un schior experimentat.  „A căzut banal. El schiază impecabil. Nu îmi explic cum a ajuns în halul acesta", a declarat fratele cârcotaşului.


VIDEO: Locul în care a avut loc accidentul!

Accidentul a avut loc pe pârtia de la Patscherkofel, care este o zonă montană în regiunea Tirol, în apropiere de oraşul austriac Innsbruck. Vârful Patscherkofel ajunge la 2,246 de metri. Pe pârtiile de aici au avut loc două olimpiade de iarnă, una în 1964, şi a doua în 1976, şi locaţia este apreciată de schiori din întreaga lume.



Citeşte alte detalii despre accident:

EXCLUSIVITATE ADEVĂRUL Şerban Huidu a ieşit din comă. Primul martor ocular şi primele imagini

VINERI10.50: Huidu şi Găinuşă ar putea petrece Revelionul la spital, în Austria


VINERI, ORA 09.00: EXCLUSIV Huidu ar putea să fie mutat astăzi din terapie Intensivă, a spus Mihai Găinuşă reporterilor Adevărul de Seară din Austria

Austria: Accidentul lui Huidu, partia din Innsbruck Austria: Accidentul lui Huidu partia din Innsbruck pe care s-a produs accidentul Austria: Accidentul lui Huidu, spitalul din Innsbruck, secţia Terapie Intensivă
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite