După lungi aşteptări, rezultatele la Titularizare au fost publicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o serie de amânări, rezultatele la examenul de titularizare au fost publicate pe site-ul dedicat de Ministerul Educaţiei acestui concurs.

Site-ul Titularizare.ro cu rezultatele repartizării a fost activ abia la ora 19.30, după o serie de amânări.

Aproape 40.000 de profesori care s-au prezentat la examenul de titularizare au aşteptat să afle în această după-amiază dacă vor avea o slujbă sigură în această perioadă de criză economică, în care mulţi bugetari se tem de concedieri.

Ziua contestaţiilor la Titularizare

Concurenţă nebună pentru un post de profesor prost plătit

Note incredibil de mici la titularizare: În Timiş există profesori de istorie, franceză, fizică şi română de nota 1

Iniţial, rezultatele erau programate să apară astăzi la prânz. Anunţul a fost amânat mai întâi pentru această după-amiază la ora 15.00, însă nici acest termen nu a fost respectat, din cauza “problemelor informatice” după cum spunea anterior purtătorul de cuvânt al ISMB, Marian Banu. Tot el precizeaza ca listele notelor obţinute de candidaţii la titularizare va fi disponibilă pe pagina de internet admitere.edu.ro cel mai probabil dupa ora 20.

Rezultatele parţiale ale concursului de titularizare din:

Focşani   Slobozia, Prahova
Galaţi    Buzău
Brăila
   Neamţ  Iaşi  Timişoara
Constanţa  Râmnicu Vâlcea  Oradea
Călăraşi  Braşov  Baia Mare  Alba Iulia
Piteşti  Olt  Bacău  Vaslui  Târgovişte
Botoşani  Sibiu  Hunedoara  Arad
Craiova  Târgu Jiu   Cluj-Napoca
Turnu Severin  Bacău  Sibiu  Bucureşti
Târgu Mureş  Reşiţa  Satu Mare
Aşteptarea s-a prelungit dincolo de aşteptările candidaţilor. Mulţi au început să îşi piardă răbdarea după cum se vede pe forumul  ce însoţeşte pagina de internet, unde rezultatele competiţiei sunt încă aşteptate să apară.

Sunriseme se plângea în jurul orei 16.00 :„apreciez faptul că măcar în unele judeţe există cineva care informează lumea, îţi spune de ce nu s-au afişat notele/dacă se vor mai afisa. La noi nu e nicio mişcare, numai uşi închise. Ce harababură şi lipsă de respect!!”

„Pfff..astia isi bat joc de noi  ” – este răspunsul pe care îl dă Iohanna M.

image

Din cauza măsurilor extraordinare de securizare a concursului din acest an, rezultatele au fost programate să apară astăzi, la patru zile de la probele de examen, în timp ce în ultimii ani notele candidaţilor erau afişate la numai două zile distanţă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite