Călăraşi: S-au afişat rezultatele la titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE: Peste 250 de profesori au aşteaptat cu sufletul la gură rezultatele concursului de titularizare.

Aproximativ 100 de profesori din cei 277 care au susţinut examenul de titularizare au obţinut note sub 5. Doar 72 de cadre didactice au fost admise pe post şi au reuşit să promoveze, după ce lucrările le-au fost notate cu 7. Niciun profesor prezent la concurs nu a reuşit să obţină nota minimă pentru catedrele de limbi străine.

Anul acesta, la Călăraşi, la examenul de titularizare s-au înscris 420 de cadre didactice . Dintre acestea , 22 nu au fost acceptate deoarece proveneau de la facultăţile neacreditate ale Universităţii „Spiru Haret“, 52 au absentat de la examen, iar 68 au decis să părăsească sala văzând dificultatea subiectelor. În final, la examen au participat 277 de cadre didactice din judeţul Călăraşi.

Anul acesta au fost scoase la concurs doar 70 de posturi care vor fi ocupate de profesori titulari. 95% dintre aceste posturi sunt în mediul rural şi numai 5 la sută dintre ele se găsesc în mediul urban.

Află aici notele la titularizare

Şanse slabe

Profesorul Constatin Tudor, şeful Inspectoratul Şcolar Călăraşi este convins că la titularizare nu vor promova mai mult de 50 de profesori . O motivaţie ar fi că foarte multe cadre didactice nu mai se pregătesc temeinic pentru titularizarea pe postul pe care concurează.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite