Satu Mare: S-au afișat rezultatele concursului de titularizare. Află ce notă ai luat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 608 candidați la posturile vacante în învățământ pentru anul școlar 2010-2011 își pot afla rezultatele începând de azi la cele două centre, dar și pe site-ul Adevărul. La centre, rezultatele au sosit la ora 17.45 și au fost afișate în jurul orei 18.30.

Candidații își pot afla azi notele de la concursul de titularizare susținut miercuri, 14 iulie, la ora 9.00. Din cele 678 locuri, doar 36 sunt pentru titulari, iar restul de 642 pentru suplinitori.În urma concursului de titularizare din acest an, pentru cele 678 locuri disponibile s-au înscris în concurs 608 profesori, din care 516 s-au prezentat la examen. Cei mai mulți absenți au fost la edicatori secțiile română și engleză, respectiv la istorie și educație fizică și sport. Examenele au fost susținute în două centre, respectiv Grupul Școlar „Constantin Brâncuși” și Colegiul Național „Doamna Stanca”, urmând ca rezultatele să fie afișate în aceleași instituții. Mâine se depun contestațiile, iar repartizarea se va face în săptămâna 21-30 iulie.

De asemenea, notele vor fi afișate și pe site-ul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, dar și pe site-ul satu-mare.adevarul.ro dacă dați CLICK AICI PENTRU A AFLA CE NOTĂ AȚI LUAT

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite