UPDATE/ Constanţa: S-au afişat rezultatele la titularizare/ Află aici rezultatele!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au stat o zi întreagă sub soarele canicular, în aşteptarea rezultatelor, profesorii constănţeni au primit rezultatele.

UPDATE ora 20.50

Candidaţii la titularizare au aflat, în sfârşit, rezultatele. Datele centralizate ale Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa arată că au fost obţinute două note de 10.00, dar şi 257 de note sub 5.00.

„Doi profesori au luat examenul cu nota maximă la disciplina Educaţie muzicală“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISJ, Cristina Ivan.
Aceasta a mai spus că din cei 1.168 de dascăli care au susţinut examenul anul acesta, 257 nu au reuşit să obţină note mai mari de 5.00, 881 au obţinut peste 5.00, iar 429 de candidaţi au luat note peste 7.00.

„În total, am avut 1.410 de candidaţi prezenţi, dar 242 dintre ei  s-au retras din examen după o oră, invocând motive personale sau medicale şi alte 30 de lucrări au fost anulate din diferite motive“, a adăugat Cristina Ivan.

UPDATE ora 19.00

Profesorii aşteaptă cu nerăbdare rezultatele la examenul de titularizare. Inspectorii şcolari spun că acestea trebuie să apară din clipă în clipă.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa, Elena Buhaev spune că dascălii vor afla rezultatele în seara aceasta. „Braşovul a cerut verificarea câtorva lucrări şi de aceea se mai întârzie“, a precizat ea.

Află aici rezultatele!

La concursul de mobilități s-au prezentat 1.405 de candidaţi. Anul acesta au fost scoase la concurs aproape 2.300 de posturi pentru mobilitatea cadrelor didactice, iar dintre acestea, 143 sunt pentru concursul de titularizare.

Bucureşti: Află rezultatele la titularizare. Notele la examen pe sectorul 3 au fost afişate

Constanța: UPDATE 12 candidați pe un loc la titularizare; profesorii au intrat în sălile de examen

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite