Titularizare 2010: (UPDATE) S-au afişat rezultatele la titularizare în Galaţi. Află de aici ce notă ai luat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această după amiază,  cei 1757 de candidaţi gălăţeni vor afla dacă au reuşit să obţină un post de titular. Repartizarea se face însă peste o săptămână. Candidaţii care vor obţine note peste şapte, dar nu vor mai prinde locuri, rămân pe liste de aşteptare pentru împărţirea posturilor de anul viitor.

UPDATE, ora 18.00: În Galaţi s-au afişat notele. Click AICI pentru a le vedea

UPDATE, ora 16.50: Centralizarea datelor întârzie, afişarea notelor a fost amânată pentru ora 18.00

Nu mai puţin de 1.757 de profesori s-au înscris la concursul de titularizare care a avut loc în acest an pe 14 iulie. Concurenţa cea mai mare a fost în acest an la Limba română, acolo unde „s-au bătut ” 180 de candidaţi pe 13 posturi.

CLICK AICI PENTRU A AFLA NOTELE LA TITULARIZARE

Reprezentanţii Ministerului Educaţiei şi Cercetării au anunţat că notele de la acest examen vor fi afişate astăzi, după ora 15.00.

Ele  se afişează şi la sediul unităţii/instituţiei de învăţământ unde s-a desfăşurat concursul.

Concurenţă mare a fost şi la educatori şi la învăţători, acolo unde în total au fost 164 de candidaţi pe 46 de locuri. Urmează, în top, Matematica, unde şi-au depus dosarele 108 specialişti pentru doar 40 de posturi.

Printre cei care şi-au depus dosarele pentru titularizarea din acest an sunt şi aproape 60 de candidaţi cu diplome „Spiru Haret”. Fiecare diplomă va fi atent analizată astfel încât să nu se mai ajungă în situaţia de anul trecut în care au fost titularizaţi oameni cu diplome nerecunoscute.

Citeşte şi:

Titularizare 2010: S-au afişat rezultatele din toată ţara. Află aici notele din judeţul Buzău

Viitor dascăl, prins cu o copiuţă la examenul de titularizare

Iaşi: Peste 2.000 de ieşeni vor afla ce notă au obţinut la titularizare

Aproape 1.000 de botoşăneni aşteaptă rezultatele la titularizare. Un angajat al IŞJ Botoşani a fost demis după examenul de titularizare susţinut de soţia sa

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite