Botoşani: Inspectorul adjunct de IŞJ a fost destituit din funcţie de Ministerul Educaţiei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Botoşani rezultatele au început să apară, sute de candidaţi aşteaptând cu emoţie să vadă dacă au reuşit sau nu să prindă un post.

Urmăreşte ancheta:

Gheorghe Carmocanu va primi astăzi ordinul privind destituirea sa din funcţie

 Carmocanu a încercat să muşamalizeze cazul soţiei

Află de aici rezultatele la titularizare

Aproape 1.000 de persoane urmează să afle dacă au prins sau nu un post în sistemul educaţional, Botoşaniul având scoase la concurs 284 de posturi titularizabile, 350 de supliniri şi alte 263 de posturi incomplete.

„Au început să apară rezultatele însă nu avem încă o situaţie centralizată pentru că încă mai sunt situaţii care trebuie raportate. Mâine vom avea rezultatele şi o situaţie a contestaţiilor", a spus inspectorul şcolar Horia Negrescu, reprezentant al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani.

Acei botoşăneni care în urma examenului au reuşit să obţină o notă mai mare de şapte însă nu prind acum niciun post, se vor găsi pe listele de aşteptare pentru posturile de anul viitor.

Subiectele pentru examenele de titularizare au fost elaborate de Ministerul Educţiei pentru a preveni eventualele tetative de frauda.

Chiar şi aşa, problemele nu au întârziat să apară la Botoşani. La Inspectoratul Şcolar a ajuns un ordin prin care inspectorul şcolar adjunct, Gheorghe Carmocanu a fost demis. Acesta va fi înştiinţat oficial mâine despre decizia Ministerului Educaţiei.

Ordinul de demitere vine în urma unor nereguli depistate la titularizare. Soţia inspectorului şcolar adjunct fiind unul dintre candidaţii de la examenul de titularizare şi s-ar părea că angajatul Inspectoratului Şcolar este suspectat de fraudare şi anume că şi-ar fi ajutat soţia să obţină un post mai bun.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite