Titularizare 2010: Află AICI rezultatele examenului în judeţul Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sutele de candidaţi pentru un post în învăţământul mehedinţean aşteaptă la această oră afişarea rezultatelor la examenul de titularizare. Emoţiile sunt cu atât mai mari cu cât concurenţa a fost una considerabilă.

Câteva zeci de persoane s-au luptat pentru un loc la catedră. Candidaţii s-au adunat deja la avizierele de la colegiile din Turnu Severin unde s-au susţinut probele şi aşteaptă să vadă dacă din anul  2010 - 2011 vor avea un post de titular în judeţul Mehedinţi. Notele vor fi afişate dintr-un moment în altul, iar cei nemulţumiţi pot depune contestaţii până mâine după-amiază.

Inspectoratul Şcolar Judeţean a scos pentru concursul naţional de titularizare 84 de posturi repartizate pe discipline. Cele mai multe  locuri sunt, şi de această dată, pentru educatori (20), învăţători (10) şi 7 pentru profesorii de Limba şi Literatura română.

Comparativ cu anul trecut sunt cu 30 de posturi mai puţine. Locurile s-au împuţinat pentru că numărul copiilor este din ce în ce mai mic, iar primăriile nu au putut să asigure salarizarea cadrelor didactice în condiţiile stipulate în hotărârea de Guvern 1618 privind finanţarea pe elev“, a precizat Emil Mirică, inspector şcolar general.

Vom reveni cu amănunte!

Urmăreşte AICI rezultatele examenului de titularizare în judeţul Mehedinţi!

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite