Titularizare 2010: Află primul ce notă ai luat la examen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările cadrelor didactice care au susţinut concursul de titularizare au fost corectate, iar rezultatele urmează să fie centralizate şi afişate la centrele de examinare, în câteva ore.

Botoşani: Gheorghe Carmocanu va primi astăzi ordinul privind destituirea sa din funcţie

Cei aproape 1.300 de candidaţi care au susţinut săptămâna trecută examenul de titularizare în Timiş vor afla în curând dacă pot prinde, din următorul an şcolar, un post la catedră. În momentul de faţă, membrii Comisiei de Ealuare verifică dacă fiecare cod de bare corespunde unui nume de candidat înscris la examen, pentru a evita eventualele probleme cauzate de sistemul informatic. „Suntem 12 oameni şi verificăm încă o dată cele aproape 4.500 de lucrări la limba română, limba latină şi arte, care au fost corectate în Timişoara", a declarat Cornel Petroman, inspector adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş.

CLICK AICI PENTRU A AFLA NOTELE LA TITULARIZARE

Cadrele didactice timişorene de la centrele de examinare aşteaptă în această seară rezultatele de la Bucureşti. „Probabil au apărut unele probleme tehnice şi asta a îngreunat transmiterea rezultatelor", a spus Constantin Rotariu, preşedintele Centrului de Examen Nr. 2 Henri Coandă.

Mai bine de 1.340 de cadre didactice din Timiş au sperat la unul dintre cele 37 de posturi titularizabile din judeţ. Concurenţa a fost uriaşă, cu toate că salariile medii ale profesorilor începători nu depăşesc 750 de lei şi numărul posturilor sigure este foarte mic. Dintre cele 37 de posturi titularizabile libere, 22 sunt pentru educatoare.

Bucureşti: În curând, notele la examenul de titularizare. Notele pe sectorul 3 au fost afişate

Brăila - Titularizare 2010: Află de aici ce notă ai luat la examen

Iaşi: Peste 2.000 de ieşeni vor afla ce notă au obţinut la titularizare

Dascăli arădeni așteaptă rezultatele la examenul de titularizare

Afla aici cine a obtinut cele aproape 200 de posturi titularizabile din Oradea 

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite