Note incredibil de mici la titularizare: În Timiş există profesori de istorie, franceză, fizică şi română de nota 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele de la examenul pentru ocuparea unui post în sistemul de învăţământ au fost afişate cu întârziere în judeţul Timiş. Profesorii de aici nu au avut foarte multe motive de bucurie la vederea notelor pentru că, la mai toate materiile acestea au fost incredibil de mici.

Peste 1.000 de dascăli au aşteptat să afle rezultatele de la examenul de titularizare care a avut loc săptămâna trecută. Surpriza mare a fost că, la mai toate materiile au fost candidaţi care au obţinut note foarte mici. Astfel, profesori ca cei de biologie, chimie, cultură civică, educaţie muzicală şi limba engleză au obţinut în urma examenului note de 3 şi chiar 2. Ruşinos este că, la istorie, fizică, limba franceză, limba română şi chiar şi educaţie fizică o parte din dascăli nu au reuşit să obţină decât câteva sutimi peste nota 1.

Află aici care sunt notele luate la titularizare de profesorii din Bihor

Titularizare 2010: Află primul ce notă ai luat la examen

Fiţuici şi handsfree la titularizare. 11 dascăli timişeni au fost prinşi în timp ce copiau la examen

Concurenţă nebună pentru un post de profesor prost plătit

Sistemul electronic 666 folosit împotriva fraudei la examenele date de profesori

În plus, la acest examen de titularizare nici mai mult, nici mai puţin de 11 cadre didactice au încerca să copieze cu fiţuici şi hands-free şi au fost eliminaţi din examen. Majoritatea dintre ei lucraseră deja în sistemul de învăţământ. Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş a făcut o listă a ruşinii: Gabriel Becheanu (Colegiul Tehnic de Arhitectură „Ion Mincu" din Timişoara), Remus Muntean (Grupul Şcolar „V. Branişte" Lugoj), Livia Staniţa Găvojdean (Şcoala cu Clasele I-VIII Igriş), Maria Cherciov (Gradiniţa PN Dudeştii Vechi), Daniela Radu (Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „A. Roşca" Lugoj), Flavia Ioana Jurconi (Grupul Şcolar „Traian Grozăvescu" din Nădrag), Silvana Mitco (Gradiniţa PN Variaş), Georgiana Manuela Târbat (Şcoala cu Clasele I-VII nr. 1 Jimbolia) şi Elena Sorca (Gradiniţa PN Cerna-Liebling),  Adelina Laura Vartopean, Tania Pasulischi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite