Titularizare 2010: Profesorii cărăşeni au aflat cine va sta din toamnă la catedră şi cine nu (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidaţii nemulţumiţi de rezultatele obţinute la examenul de titularizare din judeţul Caraş-Severin au depus până la această oră contestaţii la centrele de examinare. Doar 182 dintre candidaţii care au susţinut examenul în data de 14 iulie au obţinut note peste șapte, restul de 399 au fost notați  între cinci şi şapte.

Ora 18.00

 Numărul celor care au primit note mai mici de cinci se ridică la 171 de candidaţi. A fost obţinută o singură notă de zece. Rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor vor fi afişate pe data de 21 iulie. Repartizarea candidaţilor pe posturi se va face în şedinţe publice, în zilele de 22 şi 23 iulie. „Au fost depuse 54 de contestații. Cele mai multe s-au înregistrat la limba și literatura română și limba engleză“, ne-a declarat Adrian Doxan, inspector șef al Inspectoratului Județean Școlar Caraș-Severin.

AFLĂ AICI REZULTATELE:

Pentru a vizualiza toate rezultatele examenului de titularizare 2010 în judeţul Caraş-Severin înainte de contestații intră pe: http://www.cs.isj.edu.ro/iosifoni/NoteExamenScris_CS.pdf

Rezultatele examenului de titularizare în Caraş-Severin au fost aşteptate cu sufletul la gură de profesorii care ţin să stea la catedră începând cu noul an şcolar. Din cele aproximativ 1.000 de posture scoase la concurs în judeţ, 54 sunt titularizabile. Cum salariile din învăţământ au fost tăiate ca măsură de austeritate, cărăşenii nu s-au prea îngrămădit la acest examen. Numărul total al candidaţilor a fost de 864, mai mic decât cel al locurilor scoase la concurs.
    “Mâine se pot depune contestaţiile în centrele unde s-a dat concursul. Profesorii nemulţumiţi pot contesta notele între orele 9-18. În 21 iulie vor fi afişate şi rezultatele finale”, a declarat Adrian Doxan, inspector general. Vom reveni cu amănunte despre notele profesorilor cărăşeni la examenul de titularizare 2010.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite