Slatina: UPDATE/ Magistraţii Curţii de Apel au decis: Bercea Mondial rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interlopul oltean arestat după ce l-ar fi înjunghiat pe un nepot de al său într-un bar din Drăgăneşti a fost adus în această dimineaţă la Curtea de Apel Craiova unde se judecă recursul făcut de avocaţi la decizia Tribunalului Olt de a nu-l lăsa în libertate.

UPDATE/ ora 15.30 Magistraţii Curţii de Apel Craiova au decis să respingă recursul formulat de avocaţii lui Bercea Mondial împotriva deciziei Tribunalului de a menţine starea de arest preventiv.

UPDATE/ ora 10.30  "Vreau să fiu eliberat sub control judiciar. Am acasă un copil bolnav de SIDA de care trebuie să mă ocup'', a spus Anghel Sandu zis şi Bercea Mondial. Afacerile familiei au fost preluate de către Procuror, unul dintre fiii lui Bercea. Tânărul susţine că încearcă să facă totul pentru a nu exista probleme. ''Tata se ocupa de noi tot timpul. Acum eu văd de afaceriile familiei până va ieşi el din arest'', a spus Procuror

UPDATE/ ora 09.45 Bercea Mondial a ieşit din clădirea instanţei fără a mai da declaraţii presei. Curtea de Apel Craiova a rămas în pronunţare.

Bercea Mondial a depus o cerere prin care solicită să fie judecat în libertate pe motiv medical, unul dintre acestea fiind faptul că nu suportă spaţiile închise. Magistraţii Tribunalului Olt au respins cererea olteanului, recursul judecându-se astăzi de către judecătorii Curţii de Apel Craiova.



Bercea Mondial este acuzat că a înjunghiat un nepot în urmă cu trei săptămâni. Deşi ruda a declarat că îşi va retrage declaraţia dată procucurilor, spunând că de fapt un copil minor al interlopului ar fi dat cu cuţitul, procurorii au continuat anchet bazându-se în continuare pe declaraţia video iniţială dată anchetatorilor.

image

Între timp, Bercea Mondial s-a mai ales cu un dosar penal pentru privind obţinerea permisului de conducerea. Deşi nu ştie să citească sau să scrie, olteanul conduce maşini din 1990. În urmă cu două zile interlopul a mai bifat un dosar penal la colecţie. Şeful Poliţiei Drăgăneşti-Olt a făcut un raport pe care l-a înaintat inspectorului-şef al IPJ Olt prin care spune că a fost ultragiat de către Sandu Anghel. Raportul a fost înaintat către Parchetul competent cu soluţionarea.

CITEŞTE TOATE DETALIILE ACESTUI CAZ:

Lui Bercea i s-a făcut rău în sala de judecată

Avocaţii lui Sandu Anghel: "Bercea Mondial e marcă înregistrată în România", "e un brand, un leader în lumea afacerilor"

Clanul Bercea: din cocioabe în palate

VIDEO Justiţia lui Bercea

Slatina: VIDEO/ Cum l-a călcat cu maşina pe prietenul consilierului judeţean din Slatina copilul lui Bercea Mondial

FOTOGALERIE Averea lui Bercea Mondial. Vezi ce palate are în Slatina şi Drăgăneşti

Bercea, dosarele şi cumetriile

Slatina: Bercea către colegii de celulă: “Ridicati-vă, eu sunt Bercea Mondial, faceţi patul că trebuie să mă culc!”

Slatina: Interlopul Bercea Mondial: „Nu m-a arestat toată ţara, m-au «arestat» ai mei. Nişte proşti!“

Slatina: Bercea Mondial a fost arestat pentru 29 de zile

Avocatul lui Bercea: „Nu sunt probe care să arate vinovăţia lui, sunt doar nişte indicii!”

Procurorul Iacobescu: „Avem probe zdrobitoare împotriva lui Bercea. Prin arestarea lui s-a tăiat subvenţia la mai multe persoane sus-puse!”

Slatina: Iacobescu: „Bercea va trebui să spună cum şi-a construit imperiul financiar şi pe cel imobiliar. Vorbim despre o caracatiţă în jurul lui"

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite