Slatina: Bercea către colegii de celulă: “Ridicati-vă, eu sunt Bercea Mondial, faceţi patul că trebuie să mă culc!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autointitulat preşedinte al romilor din România, Bercea s-a comportat conform statutului şi în închisoare. Ajuns în celulă, el a ţinut să arate colegilor de suferinţă cine este şeful, impunând respect.

Comportamentul impunător al interlopului a fost dezvăluit presei, astăzi, de anchetatori. Procurorul care se ocupă de caz, Eugen Iacobescu, a povestit cum şi-a făcut Bercea Mondial intrarea în celula.

“Azi-noapte, când a fost dus la arest, le-a dat deşteptarea deţinuţilor, spunându-le: «Ridicaţi-vă, eu sunt Bercea Mondial, faceţi patul că trebuie să mă culc!»”, a povestit Eugen Iacobescu. 

Acesta a mai spus că declaraţiile sale i-au uimit chiar şi pe procurori. „Bercea este persoana care, aseară, în faţa procurorilor, a jignit clasa intelectuală, spunând că el, fără şcoală, a reuşit să facă milioane de euro, iar alţi oameni cu facultate nu sunt în stare de nimic“, a mai spus procurorul.

Bercea Mondial a fost dat în consemn vineri, după ce joi seară şi-a înjunghiat un nepot. Deşi iniţial, doi dintre copiii lui Bercea au luat pe rând vina asupra înjunghierii lui Ionuţ Anghel (17 ani), zis Mercedes, Bercea a fost reţinut aseară în Bucureşti. Suprinzător, astăzi, tatăl victimei a anunţat că Mercedes şi-a schimbat declaraţia, spunând că nu mai ştie cine l-a înjunghiat. Tot astăzi, magistraţi Tribunalului Olt au decis arestarea lui pentru 29 de zile.

Citeşte mai multe despre acest caz:

VIDEO / UPDATE/ Acuzat că şi-a înjunghiat nepotul, Bercea Mondial a fost dat în urmărire generală

Slatina: Bercea Mondial a fost arestat pentru 29 de zile

Avocatul lui Bercea: „Nu sunt probe care să arate vinovăţia lui, sunt doar nişte indicii!”

Procurorul Iacobescu: „Avem probe zdrobitoare împotriva lui Bercea. Prin arestarea lui s-a tăiat subvenţia la mai multe persoane sus-puse!”

Slatina: Iacobescu: „Bercea va trebui să spună cum şi-a construit imperiul financiar şi pe cel imobiliar. Vorbim despre o caracatiţă în jurul lui"

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite