VIDEO Slatina: Iacobescu: „Bercea va trebui să spună cum şi-a construit imperiul financiar. Vorbim despre o caracatiţă în jurul lui"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu puţin timp, la ieşirea de la Tribunalul Olt, procurorul Eugen Iacobescu a făcut mai multe declaraţii incendiare despre Bercea Mondial.

„Bercea este persoana care, aseară, în faţa procurorilor, a jignit clasa intelectuală, spunând că el, fără şcoală, a reuşit să facă milioane de euro, iar alţi oameni cu facultate nu sunt în stare de nimic. Avem probe solide împotriva lui, pe lângă martorii care sunt membrii ai familiei, avem martori sub acoperire. Victima nu îşi mai poate retrage declaraţia. Oricum, noi nu ne sprijinim numai în declaraţia victimei şi cele ale martorilor. La Parchet există mai multe dosare penale în lucru, pe numele lui. Bercea va trebui să răspundă la multe întrebări, să ne spună cum şi-a construit imperiul financiar şi pe cel imperiul imobiliar, pentru că Bercea este cel mai bogat om din judeţul Olt. De asemenea, va trebui să răspundă pentru şataj, întrucât a dat bani cu camătă, dar şi pentru multe alte fapte penale. Parctic, vorbim despre o caracatiţă în jurul lui Bercea”, a spus Iacobescu.

Potrivit acestuia, interlopul ar fi avut o aşa-zisă tentativă de a-l mitui. Iacobescu mai spune că azi-noapte, când Bercea a fost pus să dea declaraţie cu privire la cele întâmplate, a scris pe o coală câte rânduri indescifrabile.

Citeşte mai multe despre acest caz:

Slatina: Bercea Mondial a fost arestat pentru 29 de zile

Avocatul lui Bercea: „Nu sunt probe care să arate vinovăţia lui, sunt doar nişte indicii!”

Procurorul Iacobescu: „Avem probe zdrobitoare împotriva lui Bercea. Prin arestarea lui s-a tăiat subvenţia la mai multe persoane sus-puse!”

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite