Avocatul lui Bercea: „Nu sunt probe care să arate vinovăţia lui, sunt doar nişte indicii!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul lui Bercea, Iancu Tănăsescu, spune că probele de la dosar nu sunt concludente, ci sunt doar nişte indicii.

În cătuşe, Bercea le-a strigat aseară ziariştilor că este nevinovat şi că este o înscenare. „Pe mine nu m-a anunţat nimeni să vin la poliţie. N-am ştiut că poliţia mă caută!”, a susţinut acesta.
Avocatul învinuitului, Iancu Tănăsescu, spune că probele de la dosar nu sunt concludente: „Nu sunt probe care să arate vinovăţia clientului meu. Sunt doar nişte indicii. Clientul meu spune că nu a înjunghiat-o pe victimă şi că nu era în localitate în momentul când s-a petrecut incidentul. Actul medical este incert. Pe o parte medicul legist spune că victima necesită 25 de zile de îngrijiri medicale şi că nu i s-a pus în primejdie viaţa, şi tot medicul legist spune într-o altă notă că, dacă nu se intervenea la timp, s-at fi putut ajunge la deces. Avem rezerve, pentru noi este o altă încadrare juridică”.

Citeşte mai multe despre acest caz:

Slatina: Bercea Mondial a fost arestat pentru 29 de zile

Avocatul lui Bercea: „Nu sunt probe care să arate vinovăţia lui, sunt doar nişte indicii!”

Procurorul Iacobescu: „Avem probe zdrobitoare împotriva lui Bercea. Prin arestarea lui s-a tăiat subvenţia la mai multe persoane sus-puse!”

Slatina: Iacobescu: „Bercea va trebui să spună cum şi-a construit imperiul financiar şi pe cel imobiliar. Vorbim despre o caracatiţă în jurul lui"

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite