Slatina: UPDATE/ Rudele lui Bercea au sărit la gâtul jurnaliştilor de supărare că interlopul nu a fost eliberat (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii au judecat astăzi recursul formulat de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, prin care acesta a cerut eliberarea sub control judiciar. Invocând că are probleme de sănătate, dar şi că legea îi permite, cei opt avocaţi ai lui Sandu Anghel au încercat să convingă instanţa să-l cerceteze în stare de liberatate.

UPDATE/ ora 13.05 Magistraţii au respins cererea de punere în libertate a lui Bercea, hotărând ca acesta să rămână în arest preventiv. Interlopul a făcut recurs chiar în sala de judecată.

Nemulţumite de decizia instanţei, rudele şi-au vărsat nervii pe presă, îmbrâncind reporterii, iar mama lui Bercea chiar i-a ameninţat cu ciomagul şi a încercat să îi lovească. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a calma spiritele.

image

Bercea Mondial rămâne în închisoare

UPDATE/ ora 13.25  Şedinţa s-a terminat în urmă cu câteva minute, magistraţii anunţând că vor da sentinţa astăzi, la ora 15.00.

Înainte să îşi spună pledoaria, Sandu Anghel a solicitat instanţei permisiunea de a ieşi câteva minute la aer, pentru a se spăla pe faţă, invocând faptul că se simte rău. Moment emoţionant pentru rude, care au început să plângă şi să-l vaite. După aproximativ două - trei minute, Bercea a revenit în sală şi şi-a susţinut în continuare nevinovăţia. El a promis că, dacă va fi eliberat sub control judiciar, se va prezenta la poliţie ori de câte ori va fi chemat, chiar şi de trei ori pe zi dacă este nevoie. De asemenea, Bercea a susţinut că băiatul său Ionuţ, cel care s-a declarat vinovat de înjunghierea lui Mercedes, este poreclit Mondialu, de unde şi "încurcătura" privind acuzarea sa. "Mă declar nevinovat. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu eu l-am tăiat pe nepotul meu. A crescut cu copiii mei la aceeaşi masă, cum să-l înjunghii?", a spus acesta.

Acuzatul a ţinut să demonstreze în faţa instanţei că ştie să citească, urmărind cu degetul fiecare rând din declaraţia dată în faţa instanţei: "Am stat să citesc că s-a scris în presă că eu nu ştiu carte, ceea ce nu este adevărat. Am permis de 21 de ani şi nu am făcut nicio infracţiune!".

image

Rudele lui Bercea susţin că acesta trebuie eliberat pentru că are probleme de sănătate

Ora 12.00  Bercea este prezent a doua zi la Tribunalul Olt, solicitând eliberarea din arest pe parcursul cercetării. Şedinţa de ieri s-a amânat din lipsa dosarului şi a unui document care să ateste domiciliul învinuitului. Recursul a început să se judece în urmă cu câteva minute, nevinovăţia interlopului fiind susţinută din sală de numeroase rude, dar şi de către victimă, nepotul său Mercedes, care şi-a schimbat declaraţia.

CITEŞTE TOATE DETALIILE ACESTUI CAZ:

IPJ Olt a decis retragerea permisului de port-armă şi a armelor pe care le deţine Bercea

Avocaţii lui Sandu Anghel: "Bercea Mondial e marcă înregistrată în România", "e un brand, un leader în lumea afacerilor"

Clanul Bercea: din cocioabe în palate

VIDEO Justiţia lui Bercea

Slatina: VIDEO/ Cum l-a călcat cu maşina pe prietenul consilierului judeţean din Slatina copilul lui Bercea Mondial

FOTOGALERIE Averea lui Bercea Mondial. Vezi ce palate are în Slatina şi Drăgăneşti

Bercea, dosarele şi cumetriile

Slatina: Bercea către colegii de celulă: “Ridicati-vă, eu sunt Bercea Mondial, faceţi patul că trebuie să mă culc!”

Slatina: Interlopul Bercea Mondial: „Nu m-a arestat toată ţara, m-au «arestat» ai mei. Nişte proşti!“

Slatina: Bercea Mondial a fost arestat pentru 29 de zile

Avocatul lui Bercea: „Nu sunt probe care să arate vinovăţia lui, sunt doar nişte indicii!”

Procurorul Iacobescu: „Avem probe zdrobitoare împotriva lui Bercea. Prin arestarea lui s-a tăiat subvenţia la mai multe persoane sus-puse!”

Slatina: Iacobescu: „Bercea va trebui să spună cum şi-a construit imperiul financiar şi pe cel imobiliar. Vorbim despre o caracatiţă în jurul lui"

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite