Slatina: VIDEO/ Cum l-a călcat cu maşina pe prietenul consilierului judeţean din Slatina copilul lui Bercea Mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul judeţean Valeriu Matei din Slatina, fost viceprimar, susţinea în 2009 că a fost înjunghiat de către Bercea Mondial în faţa casei interlopului, iar amicul său, Adrian Văduva, a fost călcat cu maşina de unul dintre copiii interlopului oltean.

Vezi video-ul in full screen pentru a urmări, in plan indepartat, scena accidentului

Unul dintre fiii interlopului l-a lovit cu maşina pe un prieten al consilierului, Adrian Văduva, care încearca să fugă. După ce i-au rănit pe cei doi, agresorii s-au făcut nevăzuţi, iar consilierul şi prietenul său au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Conflictul dintre Valeriu Matei şi Sandu Anghel a început pe vremea când acesta era viceprimar.

„Am demarat atunci o acţiune pentru stoparea lucrărilor pe care acesta le efectua în municipiul Slatina fără autozaţie de construire. Am insistat pe lângă organele abilitate să pună legea în aplicare!“, declara în 2009 viceprimarul.

Acestea povestea la aceea vreme şi cum a ajuns în conflict cu Bercea Mondial, despre care spune îl ameninţase cu un cuţit. “M-am dus să discut cu el şi a scos cuţitul şi a vrut să mi-l înfigă în piept. M-am ferit şi m-a lovit în umărul stâng. Unul dintre fiii săi a venit cu maşina pe sens invers şi m-a lovit, iar celălalt m-a lovit cu bâta. La parchet au întors problema şi au spus că fiul lui e cel care e cercetat pentru tenativă d eomor şi nu Sandu Anghel. Dar există o înregistrare- vizavi de clădirea unde s-a întâmplat evenimentul există 2 camere video“, povestea viceprimarul în 2009.

Filmările au fost ridicate de Poliţia Slatina iar Adrian Văduva a avut nevoie de peste 90 de zile de îngrijiri. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dat NUP în acest dosar, declinând cauza către Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.

În urma scandalului, Laurenţiu Anghel, fiul lui Bercea, cel care s-ar fi afla la volanul autoturismului ce l-a lovit pe Adrian Văduva, a fost cercetat pentru tentativă de omor.

Adrian Văduva, una a declarat la Politie, şi alta la Parchet. Acesta, se pare, a spus anchetatorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt că a căzut şi şi-a rupt singur piciorul.

În filmările de la spălătoria de vizavi de locul unde s-a petrecut incidentul apare Adrian Văduva care este călcat cu maşina de copiii lui Bercea. Deşi camerele ar fi trebuit să surpindă şi momentul în care Bercea îl loveşte cu cuţitul pe fostul viceprimar, imaginile respective nu au mai apărut.
Bercea Mondial a fost dat în consemn vineri, după ce joi seară şi-a înjunghiat un nepot. Deşi iniţial, doi dintre copiii lui Bercea au luat pe rând vina asupra înjunghierii lui Ionuţ Anghel (17 ani), zis Mercedes, Bercea a fost reţinut sâmbătă seara în Bucureşti. Suprinzător, duminică, tatăl victimei a anunţat că Mercedes şi-a schimbat declaraţia, spunând că nu mai ştie cine l-a înjunghiat. Tot duminică, magistraţi Tribunalului Olt au decis arestarea lui pentru 29 de zile. Astăzi, magistraţii Curţii de Apel Craiova judecă recursul formulat de avocatul lui Bercea la măsura de arestare preventivă petnru 29 de zile.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite