Slatina: Avocaţii lui Sandu Anghel: "Bercea Mondial e marcă înregistrată în România", "e un brand, un Al Capone al judeţului Olt"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocaţii se întrec în a demonstra necesitatea eliberării lui Sandu Anghel sub control judiciar. În timp ce unii declară că pur şi simplu acesta este un drept al clientului lor, alţii invocă faptul că i sunt puse în pericol afacerile, numindu-l "marcă înregistrată" sau "brand".

Cei opt avocaţi ai lui Bercea nu-şi dezmint faima şi îşi contruiesc apărarea arătând că omului de afaceri Sandu Anghel îi sunt puse în pericol afacerile pe timpul arestării preventive. Rudele se contrazic în declaraţii cu o parte a avocaţilor, primele spunând că Bercea suferă de claustrofobie, ultimii declarând că nu, ci solicită eliberarea sub control judiciar pentru că este un drept de care ar trebui să beneficieze. Însă cele mai tari declaraţii le-au dat astăzi, în aşteptarea deciziei judecătorilor, avocaţii Iancu Tănăsescu şi Iulian Nedelcu, arătând importanţa afacerilor lui Bercea şi uitând, probabil, că cele două firme deţinute de acesta şi unul dintre fii au înregistrat o cifră de afaceri zero.

Iancu Tănăsescu: "Bercea Mondial e marcă înregistrată în România! E cunoscut în Olt, în România, dar şi în Italia şi Spania pentru că a reuşit să facă avere"

Iulian Nedelcu: "Bercea Mondial e un brand, un nume, un Alcapone al judeţului Olt, şi se afirmă în lumea afacerilor ca un leadership"

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite