Slatina: UPDATE/ Slatina: Fratele Mondialului din Drăgăneşti: „Procurorul Iacobescu are ceva personal cu Bercea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recursul formulat de unul dintre avocaţii lui Bercea Mondial, prin care acesta cere eliberarea sub control judiciar a inculpatului, pe motiv că suferă de claustrofobie, s-a amânat pentru mâine la ora 12.00. Judecătorul Cosmin Mitrache a decis amânarea procesului din cauza faptului că dosarul nu a ajuns la timp de la Craiova, dar şi pentru că de la acesta lipsea un document care să ateste domiciliul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Rudele lui Bercea Mondial s-au pălmuit, s-au îmbrâncit în faţa Tribunalului Olt şi şi-au adus reciproc acuzaţii. Conflictul a durat foarte puţin, nefiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine.

UPDATE/ ORA 11.00  Felix Anghel, fratele lui Bercea Mondial, acuză că procurorul care anchetează cazul, Eugen Iacobescu, ar şti că Bercea este nevinovat. „S-a făcut o şedinţă ţigănească, iar fiul meu a jurat că nu Bercea l-a înjunghiat, ci băiatul lui. Procurorul Iacobescu ştie bine ce se întâmplă în acest caz, dar cred că are ceva personal cu Bercea”, a precizat Felix. Iacobescu nu a putut fi contactat telefonic pentru a răspunde acuzaţiilor aduse.

image

UPDATE/ ORA 10.00  Printre rudele care au venit la Tribunal să îl susţină pe Bercea s-a aflat şi nepotul acestuia, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, tânărul care a fost înjunghiat. „Fiul meu i-a dat o lecţie lui Bercea, nu noi, fraţii lui. Nu trebuia să facă asta pentru că nu Bercea l-a tăiat, ci fiul lui, de 14 ani. El trebuie să plătească pentru asta, chiar dacă e minor”, a spus Felix Anghel, fratele interlopului arestat. „Am auzit că fratele meu are probleme de sănătate. Eu, personal, nu am mai vorbit cu el. Nu ne-am împăcat şi nici nu o să ne împăcăm. Au fost nişte discuţii că mi-ar fi dat el nişte bani, 500 de mii de lei, ca să ne împăcăm, dar nu e adevărat. Nu există nicio şansă de împăcare între noi”, a mai spus Felix.

Liviu Belulescu, unul dintre avocaţii lui Bercea Mondial a declarat: „Având în vedere limitele de pedeapsă, dar şi faptul că inculpatul nu are antecedente penale, legea îi permite să fie pus în libertate sub control judiciar”.

image

UPDATE/ ORA 9.50 Rudele lui Bercea Mondial îi sar în apărare. Familia spune că acesta are serioase probleme de sănătate şi că nu mai poate sta în arest. „Fratele meu are probleme de sănătate, a făcut depresie, nu mai poate să stea în arest. A spus că se sufocă acolo. El avea probleme cu inima de mult timp, a fost şi internat în spital din cauza asta”, au spus rudele lui Bercea.

UPDATE/ ORA 9.44  După doar câteva minute de la deschiderea şedinţei, judecătorul Mitrache a decis suspendarea acesteia până mâine, la ora prânzului. Motivul amânării îl constituie întârzierea dosarului, dar şi lipsa unui document care să ateste domiciliul lui Sandu Anghel. 

UPDATE/ ORA 9.37. A început recursul. Sandu Anghel a adus pentru a-l apăra un întreg arsenal de avocaţi- patru din Craiova şi patru din Slatina.

ORA 9.15  Bercea a fost adus la tribunal de la primele ore ale dimineţii, fiind susţinut şi de această dată de numeroase rude. Şedinţa a fost amânată însă pentru mai târziu, judecătorul Cosmin Mitrache anunţând că se aşteaptă de la Craiova dosarul acuzatului.
 Sandu Anghel a fost arestat în Capitală, la 20 februarie, sub acuzaţia că şi-a atacat nepotul. Ionuţ Anghel (17 ani), cunoscut drept Mercedes, a declarat iniţial că unchiul său i-a aplicat două lovituri de cuţit, dar la câteva zile şi-a schimbat declaraţiile, susţinând că unul dintre fiii interlopului, Ionuţ, de doar 14 ani, ar fi vinovatul.

CITEŞTE TOATE DETALIILE ACESTUI CAZ:

Clanul Bercea: din cocioabe în palate

Craiova: VIDEO/ Bercea Mondial nu a putut să îşi citească declaraţia în faţa instanţei

VIDEO Justiţia lui Bercea

Slatina: VIDEO/ Cum l-a călcat cu maşina pe prietenul consilierului judeţean din Slatina copilul lui Bercea Mondial

Craiova: Bercea Mondial rămâne în arest. „Conduita morală“ a interlopului nu i-a impresionat pe judecători

Bercea Mondial se „ascundea“ printre oamenii legii

FOTOGALERIE Averea lui Bercea Mondial. Vezi ce palate are în Slatina şi Drăgăneşti

Bercea, dosarele şi cumetriile

Slatina: Bercea către colegii de celulă: “Ridicati-vă, eu sunt Bercea Mondial, faceţi patul că trebuie să mă culc!”

Slatina: Interlopul Bercea Mondial: „Nu m-a arestat toată ţara, m-au «arestat» ai mei. Nişte proşti!“

Slatina: Bercea Mondial a fost arestat pentru 29 de zile

Avocatul lui Bercea: „Nu sunt probe care să arate vinovăţia lui, sunt doar nişte indicii!”

Procurorul Iacobescu: „Avem probe zdrobitoare împotriva lui Bercea. Prin arestarea lui s-a tăiat subvenţia la mai multe persoane sus-puse!”

Slatina: Iacobescu: „Bercea va trebui să spună cum şi-a construit imperiul financiar şi pe cel imobiliar. Vorbim despre o caracatiţă în jurul lui"

image
Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite