Victimele criminalului de la coafor se află în spitalele Elias şi Floreasca. Vezi care este starea lor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistului Gheorghe Vlădan a împuşcat opt persoane în salonul din zona Perla, dintre care două au murit. În prezent, trei persoane sunt internate la Spitalul Elias şi alte trei se află la Spitalul Floreasca. 

Două persoane dintre cele internate la Spitalul Elias au fost operate, iar cele trei victime care au ajuns la Spitalul Floreasca vor fi mutate, în cursul zilei de azi, la secţia de chirurgie a instituției. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, evoluţia pacienţilor este una favorabilă, iar decizia externării va fi luată de către doctorul chirurg care s-a ocupat de caz.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!


EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan!

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

EXCLUSIV Primele imagini din coaforul groazei: „Urme din creierul femeii împuşcate în cap sunt încă pe jos“

image

Asasinul Gheorghe Vlădan (53 de ani), orbit de gelozie că soţia sa, Florina, deschisese proces de divorţ şi avea un nou iubit, a pus la cale un adevărat scenariu de film de groază pentru a se răzbuna pe femeie. Poliţistul, care îşi teroriza de mai multă vreme soţia, le mărturisise în repetate rânduri celor apropiaţi că Florina va plăti scump pentru ceea ce i-a făcut. Vezi AICI fotografii cu soţia criminalului Gheorghe Vlădan, care a murit după ce a fost împuşcată în cap!

Totodată, cei care îl cunoşteau pe Vlădan susţin că bărbatul îşi teroriza inclusiv fiul, pe Bogdan Cristian Vlădan (24 de ani), sportiv profesionist şi fost vicepreședinte al TNL (Tineretul Naţional Liberal). Citeşte AICI ce funcţie a avut fiul asasinului în TNL şi detalii despre cariera sa sportivă!

Citeşte AICI totul despre viaţa privată a poliţistului Gheorghe Vlădan şi despre divorţul deschis de soţia sa, Florina.

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni

Ziua de luni a fost cea a răzbunării, când, orbit de nebunia geloziei, Gheorghe Vlădan a produs unul dintre cele mai mari masacre din ultimii ani, din România. A mers la salonul de coafură Perla din Bucureşti, unde a împuşcat opt oameni. Printre victime se numără și casiera salonului, care a murit pe loc, dar şi soţia lui Vlădan, care a decedat la scurt timp după ce a fost împuşcată în cap. Citeşte AICI care este starea celor şase victime internate în spitalele Elias şi Floreasca.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la locul tragediei!



Gheorghe Vlădan, angajat la Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor ca ambulanţier, deţinea un pistol de tip Glock, model standard. Arma avea 14 cartuşe şi un calibru de 9 milimetri. Poliţistul avea această armă din 2010, iar în urmă cu trei săptămâni a făcut toate demersurile pentru a-şi prelungi permisul de port armă. Citeşte AICI totul despre arma folosită de Vlădan!

FILMUL TRAGEDIEI DE LUNI, 5 MARTIE

14.00 Vlădan a venit la coaforul soţiei unde a făcut o nouă scenă de gelozie şi s-a certat foarte urât cu soţia sa. A ameninţat chiar că se dezbracă în faţa colegelor şi a clientelor acestora. Bărbatul a plecat foarte nervos, ameninţându-şi nevasta că se va răzbuna pe ea. Citeşte AICI cum a ajuns poliţist asasinul care a executat opt oameni: promovat de la şofer la agent pe criterii politice!

17.32 
Poliţistul criminal s-a întors înarmat la salonul Perla şi a început să tragă nebuneşte în oamenii aflaţi în coafor. Prima sa victimă a fost casiera, care ieşise în faţa poliţistului pentru a-l linişti. Femeia a fost împuşcată în cap şi a murit pe loc. A urmat imediat Florina, soţia criminalului, în care a tras patru gloanţe, în cap şi în zona abdomenului. Femeia a intrat în stop cardio-respirator şi, după câteva zeci de minute, a murit. Apoi, criminalul a tras la nimereală în alți şase oameni, clienţi ai salonului din centrul Capitalei. Citeşte AICI cum a avutloc masacrul de la coafor!

Imagini de la locul măcelului

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu locuinţa criminalului şi cu locul unde a avut loc masacrul!

Casa criminalului

17.38  Bărbatul a ieşit din coafor şi s-a refugiat în sediul Transelectrica, unde a fost întrebat de paznicul instituţiei ce s-a întâmplat. Răspunsul lui a fost: „Nu s-a întâmplat nimic, s-a terminat totul, puteţi suna la Poliţie. Am făcut o prostie”. Citeşte AICI ce spun martorii care au asistat la asasinatul de la coaforul Perla!

17.40
  Sunt înregistrate primele apeluri la serviciul de urgenţă 112.

17.41 La faţa locului au ajuns doi agenţi de poliţie, unul din cadrul Secţiei 1, iar celălalt de la Poliţia Canină, care au observat mai multe persoane rănite şi un bărbat înarmat, pe care l-au dezarmat, imobilizat şi încătuşat.

17.45  Echipajele SMURD şi ambulanţa sosite la faţa locului au identificat un număr de opt victime, toate prezentând plăgi împuşcate, dintre care una era decedată, iar cea de-a doua, soţia poliţistului, a fost resuscitată, dar în zadar.

19.30  Poliţistul este interogat de anchetatori în sediul Transelectrica.

19:43  Gheorghe Vlădan este escortat la la Parchetul General pentru audieri.

22.50 Criminalul a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici“, unde i-au fost recoltate probe biologice. Citeşte AICI portretul-robot al poliţistului asasin şi despre internarea lui la Psihiatrie, în 2010!

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 53 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite