FOTOGALERIE Cum a ajuns poliţist asasinul care a împuşcat ca un dement opt oameni. N-a făcut şcoală şi a fost avansat politic de la şofer la agent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Vlădan, criminalul care a împuşcat opt oameni în coaforul Perla din Capitală, dintre care doi au murit, ar fi fost angajat ca poliţist în 2007, fără studii la Academia de Poliţie.

Ucigaşul care şi-a împuşcat ieri, din gelozie, soţia şi alte şapte persoane aflate în acel moment în coaforul Perla, lucra ca şofer pe ambulanţă în cadrul Spitalului MAI. Vezi AICI fotografii cu soţia criminalului Gheorghe Vlădan, care a murit după ce a fost împuşcată în cap!



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

Bărbatul a fost angajat în anul 2007, însă fără a-şi obţine diploma de la Academia de Polţie. Citeşte AICI ce funcţie a avut fiul asasinului în TNL şi detalii despre cariera sa sportivă!

Citeşte AICI totul despre viaţa privată a poliţistului Gheorghe Vlădan şi despre divorţul deschis de soţia sa, Florina.

image

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!



Vasile Lincu, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor „Pro Lex“ a afirmat că în acei ani, a existat o situaţie generală de acest gen. „A fost o politică la nivelul ministerului de a angaja masiv oameni din viaţa civilă. Au fost angajaţi mii de oameni în acea perioadă“, a spus acesta. Citeşte AICI care este starea celor şase victime internate în spitalele Elias şi Floreasca.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la locul tragediei!



Lincu a povestit că la acea vreme se organizau concursuri prin care orice om de pe stradă, indiferent de studiile sau funcţiile pe care le deţineau, puteau să se angajeze ca poliţişti, mai ales la ordine publică.  Preşedintele Pro Lex a explicat că acest funcţii au fost ocupate în special de ingineri, dar chiar şi de preoţi sau absolvenţi ai Facultăţii de Sport. Citeşte AICI totul despre arma folosită de Vlădan!

Mai mult, una dintre nemulţumirile acestuia este că până şi funcţiile de conducere au fost ocupate de oameni „de pe stradă“ şi nu de cei cu studii în cadrul Academiei de Poliţie. Citeşte AICI cum a avutloc masacrul de la coafor!

Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Imagini de la locul măcelului

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu locuinţa criminalului şi cu locul unde a avut loc masacrul!

Casa criminalului

„Ca poliţist ai beneficiul că îţi poţi obţine permisul de port armă mult mai uşor. Eu nu înţeleg de ce îţi mai trebuie armă, atâta timp cât o ai pe cea din dotare, iar de cele mai multe ori o poţi purta şi în afara programului de muncă“, a spus Lincu. Citeşte AICI ce spun martorii care au asistat la asasinatul de la coaforul Perla!


CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu fiul polițistului ucigaș!

O altă mare nemulţumire pe care o are preşedintele Pro Lex este că toţi angajaţii din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) sunt egali. „Şoferul trebuie să fie şofer, la fel cum e peste tot! De ce, dacă lucrează la MAI, trebuie să-l numeşti poliţist“, a explicat acesta. Citeşte AICI portretul-robot al poliţistului asasin şi despre internarea lui la Psihiatrie, în 2010!

Vasile Lincu a adăugat că pistolul Glock cu care s-a tras în cele opt persoane din coafor este unul foarte puternic, însă se poate cumpăra de la orice magazin de arme şi muniţie, dacă clientul deţine permis de port armă.

Fiul poliţistului ucigaş este vicepreşedinte la TNL şi este pasionat de judo / foto: Petrică Tănase

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 40 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite